StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ніхто не сумує: самотнього Кіркорова покинули найближчі

1 лютого 2024, 14:36оновлено 1 лютого, 15:20
Кіркоров абсолютно самотня людина, яку навряд чи пробачать найближчим часом.
Кіркоров залишився на повній самоті
Кіркоров залишився на повній самоті / Колаж Главред, фото Instagram/fkirkorov

Скандальний путініст Філіп Кіркоров, який був одним з учасників скандальної вечірки в Анастасії Івлєєвої, а також підтримує терориста Путіна і знищення України, опинився на повній самоті.

За словами російського співака Юрія Лози, Кіркоров - це суцільна поза.

"Жодного щирого слова, руху... Подивіться, як він сидить у журі, як витріщається очима тощо. Це ж неприродно для чоловіка. Усе, що він робить, це показуха. Але щойно ця мильна бульбашка лопається, моментально настає криза, страшний стрес. Тепер "короля естради" розвінчали. Ви думаєте, хтось із тих, хто його оточував, хто його розціловував, щиро сумує сьогодні через те, що немає Кіркорова? Жодна людина не горює", - каже співак, якого цитує пропагандистське видання "Комсомольская правда".

відео дня

Він також вважає, що Кіркоров абсолютно самотня людина, яку навряд чи пробачать найближчим часом.

Нагадаємо, раніше РосЗМІ повідомили, що "кохана" Кіркорова Максим, до знайомства із зіркою працював в ескорті, а після став різко "молодим дизайнером". Ба більше, Кіркоров навіть представив його під час презентації модної колекції свого сина Мартіна. "Нам активно допомагав і ще один талановитий дизайнер Максим Ситник, він теж представить свою колекцію одягу на дні народженні Кіркорова-молодшого", - анонсував тоді Кіркоров свого підопічного.

Нагадаємо, раніше Главред з'ясував, що потенційний коханий Кіркорова - уродженець Донбасу і працівник сфери ескорту. До знайомства із зіркою українець працював в ескорті, а після став різко "молодим дизайнером" і навіть був допущений до сина Кіркорова на модний показ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти