StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нічого не трісне?": з'ясувалася божевільна вартість квитків на концерт Лорак в РФ

28 березня 2023, 18:15оновлено 28 березня 2023, 23:08
Ані Лорак вирішила нехило заробити на росіянах, які вже охрестили її зрадницею.
Ані Лорак
З'ясувалася божевільна вартість квитків на концерт Лорак в РФ / скріншот YouTube

Співачка Ані Лорак, концерти якої вимагають скасувати в РФ, "заламала" величезний цінник на місця в залі на своєму виступі.

У вересні вона має намір дати концерт в Москві. Журналіст Фелікс Грозданов на своїй сторінці в Instagram звернув увагу на шокуючі ціни за квитки на Ані Лорак.

У мережі жахнулися тому, що офіційна ціна на квитки досягає 600 тисяч рублів.

"Побачив офіційну вартість ложі на вересневий концерт Ані Лорак в "Крокусі". 600 (шістсот) тисяч рублів. Нічого не трісне?", - обурився Грозданов.

Відзначимо, що раніше стало відомо про те, що оголошений напередодні гастрольний тур співачки швидше за все не відбудеться, як мінімум в Краснодарі.

"Ми - жителі проти того, щоб в нашому місті "влаштовували шоу" люди, які зізнаються в любові правлячій в Україні владі, що воює проти нас", - заявив мер міста.

Він також додав, що жоден актор, співак чи співачка, які мають таку позицію щодо війни та жорстокого нападу терористичної Росії на Україну, не будуть тут заробляти.

Тепер же, слідом за Краснодаром, концерт скасували в Ростові, також під питанням її виступ у Воронежі. А громадські діячі, за інформацією медіа, вимагають визнати українську співачку, яка намагається "всидіти на двох стільцях", іноагентом. "Звернення вже в Генпрокуратурі", - повідомляють росЗМІ.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти