StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Нічого окрім сліз та болю": Могилевська відреагувала на "Оскар" для "20 днів у Маріуполі"

11 березня 2024, 17:01оновлено 11 березня, 17:43
Наталя Могилевська емоційно відреагувала на перший в історії України Оскар.
Наталья Могилевская
Наталя Могилевська розповіла про свої почуття після церемонії "Оскар-2024" / колаж:Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Відома українська співачка Наталія Могилевська прокоментувала, що відчуває після новини про Оскар, який вручили документальному фільму "20 днів у Маріуполі".

Співачка зазначила, що має особисту гордість за нагороду. А також, що історично важлива перемога стрічки на знаменитій кінопремії зворушила її до сліз. Співачка згадала рідну людину, яку втратила в Маріуполі через криваве вторгнення РФ в Україну.

відео дня

На своїй сторінці в Іnstagram Могилевська розповіла, що в дитинстві їздила до Маріуполя і показала архівне сімейне фото. Вона написала, що її дядько жив у місті Маріуполь до початку повномасштабного вторгнення. А також, що в його будинок влучили два снаряди. Сусіди поховали чоловіка просто у дворі будинку.

"Я відчуваю особисту гордість за цей Оскар. Але нічого крім сліз і болю. Нас не захистили, хоча могли... Я не знаю, чи змінить цей Оскар ставлення і свідомість. Вічна пам'ять усім загиблим у Маріуполі", - розповіла Могилевська.

Хто така Наталя Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Додамо, Наталя Могилевська розповіла, що її прийомних дітей звуть Мішель і Софія. Дівчаткам три з половиною роки і 12 років.

А також Наталя Могилевська розповіла, що поповнення в сім'ї відбулося ще навесні, на початку війни, а мовчати про це її мотивувала гостра необхідність дітей адаптуватися.

Читайте більше про Могилевську:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти