StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наталія Могилевська показала подарунки від доньок, які завжди носить із собою

30 січня 2024, 20:04
Роль мами Могилевській дуже личить. Артистка буквально світиться від щастя, коли говорить про своїх дівчаток.
Наталя Могилевська з дітьми
Наталія Могилевська розповіла, які подарунки від доньок зберігає / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Народна артистка України, співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська під час гастрольної поїздки до Львова стала героїнею одного з роликів популярної української блогерки Маші Батіг, яка, серед іншого, робить огляди на вміст зіркових сумочок.

На відео, яке з'явилося в TikTok, Могилевська потрусила своєю двадцятирічною "біркін", і показала, що зберігається в її засіках. Виявилося, що співачка носить із собою аптечку із засобами першої необхідності, кросівки як змінне взуття, парфуми, корисний перекус і лампу для зйомок відео.

У великій сумці Наталії також знайшлося місце для подарунків від доньок: молодша дівчинка піднесла мамі саморобки з паперу, старша - записочку з вибаченнями, зміст якої артистка побажала не розкривати.

Крім того Могилевська зізналася Батіг, що легко знайшла спільну мову з дочками. Співачка переконана, що в цьому їй допомогла мова любові, доступна і зрозуміла абсолютно кожному.

Дивіться відео, в якому Наталія Могилевська розповідає, що носить із собою в сумочці:

Раніше музичний продюсер Олена Мозгова зізналася, що була жертвою домашнього насильства з боку одного зі своїх чоловіків. Своїм прикладом подолання аб'юзу в сім'ї вона хотіла надихнути читачів на рішучі дії.

Також українська співачка KOLA вперше показала фото з весілля в Празі. Анастасія Прудіус (справжнє ім'я артистки) зберігала шлюб у таємниці, і розповіла про нього лише нещодавно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти