StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Перші півроку не спала": Могилевська розкрила нові подробиці про донечок

2 січня 2024, 20:17
1413
Наталія зізналася, що змусило її мовчати про своє щастя так довго.
Наталя Могилевська
Наталія Могилевська стала мамою - нові деталі про усиновлення / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Наприкінці минулого року 48-річну Наталію Могилевську помітили в одному зі столичних супермаркетів з дівчинкою, яка називала її мамою. Відео з артисткою стрімко розлетілося по мережі, і змусило її зізнатися - Могилевська взяла з дитячого будинку двох дівчаток.

"Якби мене не зняли у тому магазині, то ніхто б і не знав. І сьогодні я просто хочу, щоб усі знали: так – це є. Але знайомити із ними я не хочу", - каже в інтерв'ю ТСН Наталія.

Також вона розповіла, що поповнення в родині відбулося ще навесні, на початку повномасштабної війни, а мовчати про це її мотивувала гостра необхідність дітей адаптуватися. "Діти були дуже травмовані. Старша дівчинка декілька разів рятувала життя молодшій. Їм просто вкрай необхідний був час, щоб адаптуватися в нову родину, щоб ми могли прорости одне одного. У мене молодша донька перші пів року взагалі не спала. Просто всю ніч руку тримала на ній, щоб вона не плакала", - згадує зірка.

Зараз Мішель і Софія називають Могилевську мамою, що змушує серце артистки тремтіти від радості. Під час бесіди з Дмитром Гордоном вона розповіла, що зберегла сім'ю дочок нерозлучною, адже вони - біологічні сестри.

Також Наталія зазначила, що багато хто знав її секрет, але з поваги до сім'ї, яка так потребувала приватності, смиренно його зберігали: "Насправді дуже багато людей знало. Я хочу подякувати всім, що вони з поваги до ситуації тримали таємницю. Тому що багато хто знав. Я вдячна, що два роки ніде нічого не було відомо. Це при тому, що ми ходимо в зоопарк, навіть у цирку були. Із відомих людей, хто знав, – ніхто не сказав. Старша вчиться в школі – досі ніхто не знає, що це моя донька. Ніхто не знає. Вона вчиться, в неї просто... Я не буду казати, яке прізвище".

Дивіться інтерв'ю Могилевської про донечок для ТСН:

Раніше красуня-дочка Венсана Касселя і Моніки Беллуччі, 19-річна модель Діва Кассель, побалувала фанатів свіжими фото з бойфрендом. Юні закохані разом зустріли Новий рік.

Також турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу познайомив 12-річну доньку Софію від Ані Лорак з новою пасією. Її чоловік вперше "засвітив" на новорічному фото біля ялинки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти