StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не виросла мажоркою, але є запити": Кошовий розповів про стосунки з донькою

9 червня 2023, 14:01оновлено 9 червня 2023, 15:03
Євгену Кошовому не просто справлятися зі своєю старшою дочкою Варварою.
Варвара Кошова потрапила в скандал в Тіктоку
Варвара Кошова потрапила в скандал в Тіктоку / Фото Главред. Колаж соціальні мережі

Український комедійний артист, художній керівник друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий розповів про свої стосунки зі старшою дочкою Варварою, а також прокоментував скандал з відео в TikTok, в який потрапила Варвара.

Як розповів артист в інтерв'ю Славі Дьоміну, його дочка Варвара - не виросла мажоркою.

"Але у неї такі трохи запити, іноді буває. У неї немає стопа: "Я хочу, я хочу, я хочу". Я кажу: "Зупинись. Прибираємо" три хочу "одне залишаємо". Це все. Я вважаю це прогресом у наших відносинах, що стосується фінансової складової. Вона розуміє, що зараз заробіток не такий, як був раніше. Були не легкі стосунки. І не тільки зі мною, з мамою теж. Десь протягом двох років. Це перехідний вік", - виправдовується Кошовий.

Крім того, Дьомін згадав артисту скандал, в який потрапила Варвара. Тоді дівчина стала постити відео в соціальній мережі Тiktok під російськомовні треки. Тоді Варвара по-хамськи відреагувала на зауваження користувачів і навіть подякувала їм за розкручування її сторінки.

"Під російських артистів, які підтримують Україну. Ми провели з нею бесіду, я не буду в це заглиблюватися", - не захотів говорити про ситуацію він. Тим часом, він відповів на питання про те, чому його дочка веде соціальні мережі російською мовою.

На відео - Євген Кошовий відповідає на питання слави Дьоміна:

"Про це ми теж дуже багато говорили. Впливати на те і стежити за тим, як вона веде соцмережі, це вона повинна сама зрозуміти. Вона прекрасно знає українську мову, в школі вона спілкується українською. Вдома спілкуємося так, як захочемо. Спілкуємося російською, спілкуємося українською", - відповів Євген.

Що стосується майбутнього, то Варвара хоче піти по стопах свого зоряного тата. "Варвара хоче бути співачкою, актрисою. У неї є мрія зібрати стадіон. Але для цього потрібно працювати", – відповів Кошовий.

Нагадаємо, раніше Варвара Кошова, старша дочка комедійного артиста Євгена Кошового, друга президента України Володимира Зеленського, потрапила в негарний скандал в соціальних мережах. Зокрема, йдеться про її хамську поведінку зі своїми підписниками, а також матюки, у відповідь на зауваження фоловерів.

Пізніше скандал отримав продовження, коли молода Кошова викотила нову порцію підліткового контенту. Зокрема, 15-річна Варвара нахабно подякувала ЗМІ за те, що ті "просувають її Тікток і Інсту". Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти