StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не потрібно прощань цих душних": Алла Пугачова попрощалася з коханим у пісні

29 березня 2024, 10:00
Алла Пугачова випустила нову пісню "Береги", у композиції співачка прощається з коханою людиною.
Максим Галкин, Алла Пугачева
Алла Пугачова випустила нову пісню / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Легендарна російська співачка Алла Пугачова, яка публічно засудила вторгнення РФ в Україну і виїхала з сім'єю з країни-окупанта до Ізраїлю, порадувала шанувальників новим хітом.

У новій пісні Примадонна проникливим голосом розмірковує про важкі емоції:

"Не треба дивитися в мене. Не треба дряпати почуття поглядом. Все занадто глибоко. Не треба прощань цих задушливих. Давай полегшимо душі. Давай зійдемо легко".

Чоловічу партію в пісні виконав маловідомий співак Женя Моїсеєв. Подейкують, що артист живе в Америці.

"Ні слова, давай зараз ні слова. Почни грати по новій. А тут прийми нічию. Не важливо, звідки в серці спрага. Проковтни образу двічі. А я тугу доп'ю", - співає Моїсеєв.

Жителі країни-терористки припустили, що пісня присвячена її чоловікові Максиму Галкіну і Примадонна натякнула на розставання з коханим. Але якщо подивитися стрічку в соцмережах зірок, то ні про яке розставання не йдеться. Алла і Максим виглядають щасливими, як ніколи.

Дивіться відео нової пісні Алли Пугачової:

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисерка-постановниця, музична продюсерка, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, російський адвокат Андрій Альошкін прокоментував мовчання Алли Пугачової про теракт у "Крокус Сіті Холі". Він заявив, що це пов'язано з відчуженістю артистки від Росії.

А також Стас Намін, який раніше співпрацював з Пугачовою, відвідав її в Ізраїлі і розповів, що нібито Пугачовій дуже погано в Ізраїлі і нормальне життя може бути тільки в країні-терористі Росії.

Читайте більше про Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти