StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не може з'явитися на людях": Дьомін про важку хворобу українського секс-символа Винника

12 лютого 2023, 17:52
Український ведучий розповів, що Олег Винник перебуває на лікуванні у Берліні та продовжує підтримувати армію України.
'Не може з'явитися на людях': Дьомін про важку хворобу українського секс-символа Винника
У Олега Винника серйозна хвороба, він не може виходити на люди / instagram.com/olegg.vynnyk

Відомий український співак Олег Винник перебуває у важкому стані. Він лікується у Берліні в Німеччині. Про це розповів український ведучий Слава Дьомін у своїй програмі "Слава ПРО".

Артист не з'являвся на публіці майже рік. Поки невідомо, що саме відбувається з Винником. Сам же Дьомін дізнався про стан співака у своїх знайомих.

"Олег Винник продовжує лікуватися у Німеччині, а саме у Берліні. Стало відомо, що саме там співак проходить лікування. Яке саме лікування, і що за хвороба у Олега - невідомо. Але стан, скоріше за все, настільки важкий, що він не може з'явитися на людях", - сказав ведучий.

Йому також розповіли, що Винник виступає проти повномасштабного вторгнення, підтримує українську армію та нібито купує багато необхідного для українських військових.

"Хоча Винник продовжує допомагати дівчатам та хлопцям із ЗСУ... За рахунок чого нині живе артист - невідомо", - додав Дьомін.

Нагадаємо, Українська "Бейонсе", співачка Оля Полякова переспівала пісню під назвою "Довгоноге щастя", яку вона раніше виконувала зі своїм колегою, який буквально випав з медіа-простору та соціальних мереж, Олегом Винником.

Відомо, що даний трек був записаний напередодні повномасштабного вторгнення Росії в Україну і кліп так і не вийшов на широкі екрани. Тим часом, Оля Полякова знову виконала цю композицію, тільки вже без Олега Винника і без російської мови. Пісня зазвучала по-новому рідною українською мовою.

Крім того, відомо, що Винник раптово зник з інформаційного простору, що породило чимало неприємних чуток. Однак люди з близького оточення заявляють-артист не боягуз, знаходиться в Німеччині на лікуванні, а в перервах займається благодійною діяльністю.

Побічно це підтверджує і чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський, який підписав контракт із ЗСУ ще за тиждень до повномасштабного вторгнення, і досі продовжує справно виконувати своє покликання захисника.

Інші новини про Олега Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти