StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Близький друг Олега Винника показав, як співак виглядає зараз

15 грудня 2022, 11:27оновлено 15 грудня 2022, 19:03
Від артиста нічого не чути з Великодня. Інформацію про Винника так-сяк дають його друзі та хейтери.
Олег Винник
Олег Винник зараз - Роман Недзельський показав, як виглядає співак / instagram.com/olegg.vynnyk

Український співак Олег Винник завжди уникав публічності. Однак, з приходом популярності, схоже, змирився з тим, що його аудиторія жадає з ним постійного контакту, і намагався активно вести соцмережі.

Ситуація змінилася під час війни - Винник раптово зник з інформаційного простору, що породило чимало неприємних чуток. Однак люди з близького оточення заявляють - артист не боягуз, знаходиться в Німеччині на лікуванні, а в перервах займається благодійною діяльністю.

Побічно це підтверджує і чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський, який підписав контракт із ЗСУ ще за тиждень до повномасштабного вторгнення, і досі продовжує справно виконувати своє покликання захисника.

відео дня

Чоловік також доводиться Олегу Виннику близьким другом, з яким також тісно співпрацює в питаннях гуманітарної допомоги. Нещодавно на його сторінці в Facebook з'явилося рідкісне фото співака, виконане в Берліні.

"Сьогодні мій 300-й день в Українській Армії та 293 день війни. Життя змінилось на 180*, багато всього було, багато ще, надіюсь, буде. Перемога за нами!Слава Україні!" - підписав знімок Недзельський.

Олег Винник, Роман Недзельський
Олег Винник зараз - Роман Недзельський показав, як виглядає співак / facebook.com/nedzelskiy.roman

Раніше колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова показала рідкісне фото з дорослим красенем-сином - 22-річний Єгор з'явився на ніжному Селфі з мамою.

Тим часом легендарного голлівудського актора і зірку бойовиків 80-х Жана-Клода Ван Дамма несподівано помітили на Закарпатті, де він інкогніто відвідав одну з місцевих лікарень.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти