StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Не Лозовицька: Алекс Топольський вперше показав свою нову пасію

30 березня 2023, 19:47
Холостяк на сьомому небі від щастя, і, сп'янілий любов'ю, відкрив завісу таємниці, яка огортала його обраницю.
Алекс Топольський
Алекс Топольський показав, як виглядає його нова дівчина / instagram.com/alex_topolsky

Бізнесмен і головний герой 12 сезону романтичного реаліті-шоу Холостяк Алекс Топольський продовжує жити в форматі телепроєкту: він зустрів нове кохання і детально інформує підписників на своїй сторінці в Instagram.

Про появу в його житті дівчини, яка глибоко запала в його душу, Топольський заговорив два місяці тому. До цього він лише розповідав про неї, але тепер вирішив показати обраницю публіці.

Більш того - чоловік показав фанатам інтимні подробиці побачення з коханою: спершу букет троянд і вечеря в ресторані, потім - довгі розмови про життя на узбережжі океану. Романтичний настрій спонукав Топольського показати, з ким він проводить час.

відео дня

Так в його блозі з'явилися перші спільні кадри з коханою. Правда ім'я та обличчя дівчини він як і раніше приховує емодзі - блискучого серденька і закоханого котика відповідно.

Алекс пообіцяв фанатам з часом розкрити особистість коханої, проте зараз про неї відомо лише те, що їй 23 роки, і вона є власницею власного бренду спідньої білизни.

Алекс Топольський
Алекс Топольський показав, як виглядає його нова дівчина / instagram.com/alex_topolsky

Раніше Ірина Білик підігріла чутки про своє возз'єднання з хореографом Дмитром Коляденком - вони були парою на початку двохтисячних, але розлучилися через постійні скандали на підставі ревнощів.

Також стало відомо, що 28-річна модель Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у 2022 році, вийшла заміж за свого таємничого обранця.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти