StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ірина Білик підігріла чутки про возз'єднання з Дмитром Коляденком

26 березня 2023, 20:03
6169
Творчий дует Білик і Коляденко цілком ймовірно переріс у романтичну пригоду.
Ірина Білик, Дмитро Коляденко
Ірина Білик натякнула на возз'єднання з Дмитром Коляденком / instagram.com/bilyk_iryna

Українська співачка, Народна артистка України та поетеса-пісняр Ірина Білик розлучилася з хореографом і співаком Дмитром Коляденко ще в 2006 році. Три роки у них був бурхливий роман зі скандалами, бійками і яскравими проявами почуттів на публіці.

Проте у Білик є одна чарівна здатність - залишатися в прекрасних дружніх відносинах з усіма своїми колишніми. Через це кожна її поява в компанії колишнього чоловіка сприймається шанувальниками, як сигнал про возз'єднання.

Проте зараз Білик і Коляденко посилають шанувальникам їх пари вкрай однозначні флюїди - вони разом вирушили на гастролі, і поза сценою також дуже багато часу проводять в товаристві один одного, залишаючи в соціальних мережах провокаційні послання.

відео дня

Наприклад, на сторінці Ірини в Instagram з'явилося відео, на якому Дмитро годує її виноградом. "Ану зізнавайтесь, хто кому в вашій сімʼї готує сніданок?" - пише артистка.

Шанувальники після цього буквально засипали її питаннями: невже вони знову сім'я? Білик і Коляденко за їх ймовірне возз'єднання називають українськими Джей Ло і Аффлеком - ті теж розлучилися на початку двохтисячних, але зовсім недавно все-таки зіграли весілля. У коментарях зазначають, що такому повороту подій вони будуть дуже раді:

"Так ви вже сім'ю знову??? Я шось пропустила".

"Як Дженніфер Лопес і Бен Аффлек".

"Ви створені один для одного ❤️"

"Ви як нитка з голкою".

"Якщо ви знову разом, то я дуже рада. Ви прекрасна пара. І Вам судилося бути разом"

"Мені завжди подобалася ваша пара!❤️❤️"

"Як то кажуть: від долі не втечеш".

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти