StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тепер місіс: Міс Україна-Всесвіт вийшла заміж

26 березня 2023, 17:35
2111
Вікторія Апанасенко поєднала себе узами шлюбу через місяць після заручин.
Вікторія Апанасенко
Вікторія Апанасенко вийшла заміж / instagram.com/crystal.viktoria

28-річна модель Вікторія Апанасенко представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" у 2022 році. Тоді про неї дізнався весь світ, і у вродливої українки з'явилося безліч шанувальників.

Однак у них немає ні найменших шансів - Апанасенко вийшла заміж за коханого чоловіка. У лютому вона отримала пропозицію руки і серця, а 23 березня зіграла весілля. Фото, на якому вона тримається з чоловіком за руки, Вікторія опублікувала на своїй сторінці в Instagram через кілька днів після церемонії, щоб довше насолодитися своїм щастям.

Апанасенко стримано розповідала про свого обранця - фанатам модель так достеменно невідомо ні його ім'я, ні професія. Вікторія відзначала лише, що він не пов'язаний з політикою і шоу-бізнесом.

відео дня

Своє весілля модель також не стала коментувати - вона написала лише дату одруження, показала святковий букет і зачіску. Чи варто чекати фото у весільній сукні, поки невідомо.

З важливою сімейною подією Вікторію Апанасенко в коментарях привітали Наталка Денисенко, Анна Олицька, Світлана Готочкіна, Юлія Магдич та ін.

Вікторія Апанасенко
Вікторія Апанасенко вийшла заміж / instagram.com/crystal.viktoria

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти