StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталці Денисенко стало погано на знімальному майданчику - що сталося

3 липня 2024, 19:09
206
Зірка розповіла про свій невтішний стан після виснажливої роботи.
Наталка Денисенко
Наталка Денисенко новини - Денисенко отримала тепловий удар / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalka_denisenko

Акторська праця важка - щоб глядач отримав ідеальну картинку, артисти нерідко жертвують своїм здоров'ям. Часто зйомки не припиняються за будь-якої погоди.

Нині щодня нашу країну розжарює до рекордних температур, проте популярна акторка Наталка Денисенко від такої спеки не сховалася. Вона бере участь у зйомках проєкту, в яких за задумом зима. А це означає, що костюмери вбирали артистку у светри та пуховики.

Учора організм Денисенко від такого теплового удару не витримав - артистці стало погано просто на знімальному майданчику. Про це вона розповіла у своєму блозі в Instagram.

відео дня

"Сьогодні весь день знімалася у светрах, пуховиках, бо знімаємо "зиму". Я не думала, що я знову отримаю такий "тепловий удар". Мені реально стало погано фізично! Завтра ще такий насичений і напружений день: проби, дві зйомки... Вимикаюся, бо здоров'я і стан – це найцінніше", - написала Наталка Денисенко, і показала своє виснажене фото. Сьогодні вона на зв'язок із шанувальниками не вийшла.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко новини - Денисенко отримала тепловий удар / instagram.com/natalka_denisenko

Хто така Наталка Денисенко?

Наталка Денисенко - українська акторка кіно, театру та дубляжу. Пробує свої сили в режисурі. Найбільш відома ролями в серіалах "Віталька", "Село на мільйон", "Кріпосна", "Папаньки-2" тощо.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що кохана Дантеса, бізнесвумен і дизайнерка Даша Кацуріна, порушила обіцянку, дану артисту. Вона публічно заговорила про стосунки з ним.

Також українська співачка Христина Соловій висловила думку про свого колегу Артема Пивоварова. Артисти разом записали трек, що залишило у Соловій змішані почуття.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти