StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Настя Каменських промовчала про Потапа і нарвалася на хвилю хейту

27 лютого 2024, 10:21
Настя Каменських дала інтерв'ю в програмі La Voz De La Mañana, але про Потапа не сказала нічого.
Настя Каменських і Потап
Настя Каменських промовчала про Потапа / колаж: Главред, фото: instagram.com/kamenskux/

Настя Каменських зараз перебуває за кордоном, про що можна дізнатися з її соцмереж. Зірка підтвердила, що вже деякий час живе на іншому континенті. Там співачка почала працювати з "найкращими сонграйтерами світу", а також уточнила, що тимчасово переїхала до Колумбії.

Днями Каменських засвітилася на червоній доріжці головної події Латинської Америки - Premio lo nuestro, після чого з'явилося багато розмов, що прийшла вона туди окремо від Потапа.

До слова, її чоловік також був там, але жодного спільного фото зірки не опублікували.

відео дня

Вчора співачка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram фрагмент інтерв'ю для програми La Voz De La Mañana, але про Потапа не сказала ані слова.

"Поділилася думками про наш з @descemenerbueno новий випуск "Con Amor Se Cura" в програмі La Voz De La Mañana на @univision і любов, яка здатна лікувати все. Не проходить жодного ефіру, де я б не згадала про рідну Україну і боротьбу нашого народу за свою свободу. Дуже хочеться, щоб весь світ знав про наших людей і їх гарячі серця, наповнені світлом і любов'ю", - написала Каменських під відео.

Фанати зірки в подиві, що ж відбувається між подружжям і написали колючі коментарі на сторінці співачки:

"Хоч би одне слово про Потапа сказала. Мовчить, як нічого і не було. Настя, так не робиться";

"Де Потапуса поділа? На війні?";

"І де твій Потапка?"

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - українська співачка і телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Всього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Додамо, нещодавно Настя Каменських відреагувала на чутки про проблеми у відносинах зі своїм чоловіком Потапом. А також заявила: "Щоб зберегти стосунки з чоловіком, його потрібно добре нагодувати".

Нагадаємо, відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов стверджує, що Каменських знайшла заможного чоловіка, який її всіляко балує.

Читайте більше про Каменських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти