StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Наш голос і душа": який зараз вигляд має 94-річна Ліна Костенко

20 березня 2024, 16:16
Легендарна українська поетеса приймає вітання з нагоди нещодавнього Дня народження.
Ліна Костенко
Ліна Костенко зараз - який вигляд має українська поетеса в 94 роки / колаж: Главред, фото: facebook.com/lina.kostenko.v

Українська поетеса Ліна Костенко 19 березня відсвяткувала свій 94-ий День народження. Через елегантний вік літераторка рідко з'являється на публіці, проте на щастя у шанувальників її таланту з'явилася можливість побачити її на фото.

Так на сторінці видавництва "Абабагаламага" у Facebook з'явився свіжий знімок Ліни Василівни. Іван Малкович, український поет, відвідав свою творчу "хрещену маму" в день її свята.

Він підніс Костенко подарунок і витончену бузкову орхідею. Іменинниця зустрічала гостя з повним макіяжем і з кокетливим шарфом на шиї.

відео дня

"Десятки тисяч найсердечніших привітань від українців - військових, студентів, учнів, блогерів, людей найрізноманітніших професій, адже Ліна Костенко надихає і підтримує своїм Словом мільйони українців, а вони віддячують їй щирою любовʼю. Хай збудуться усі теплі побажання, адже Ліна Костенко "Це - Голос наш. Це - Пісня. Це - Душа", - пише видання.

Ліна Костенко, Іван Малкович
Ліна Костенко зараз - який вигляд має українська поетеса у 94 роки / facebook.com/ababahalamaha.publishers

Хто така Ліна Костенко?

Ліна Костенко - українська письменниця-шістдесятниця, поетеса, громадська діячка. Номінантка на Нобелівську премію з літератури 1967 року, повідомляє Вікіпедія.

Раніше українська співачка Христина Соловій ввела своїх шанувальників у ступор своєю новою антирелігійною витівкою. На артистку обрушилася хвиля хейту через недоречне фото в соціальних мережах.

Також стало відомо, що зірка шоу "Танці з зірками", танцюрист і хореограф Максим Леонов, розлучився з дружиною Юлією після новини про зраду. Невірність розколола їхній шлюб.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти