StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фанати Христини Соловій у ступорі через її нову антирелігійну витівку

19 березня 2024, 13:41
На співачку обрушилася бурхлива хвиля хейту через недоречне фото в соціальних мережах.
Христина Соловій
Христина Соловій знялася на тлі зображення Ісуса Христа / колаж: Главред, фото: instagram.com/soloviyka

У жовтні 2023 року Христина Соловій випустила кліп на пісню "Серце", який був знятий в одному з українських християнських храмів і містив кадри одностатевих поцілунків. У ролику також були помічені антирелігійні мотиви, за що співачку стали засуджувати.

На початку березня 2024 року Соловій в інтерв'ю для Маші Єфросиніної назвала себе агностиком і фаталісткою, хоча вона виросла в релігійній сім'ї і в юності належала до релігійного ордену святої Філомени та молилася 36 разів на день. Неоднозначні стосунки Христини з релігією знайшли відображення і в нещодавньому фото, яке з'явилося в її блозі в Х.

Артистка в кадрі лежить у мінішортах і короткому светрі на килимі із зображенням Ісуса Христа. Однією рукою вона тягнеться до нього, ніби бажає доторкнутися.

відео дня

Сама Соловій залишила знімок без коментарів. Однак для його характеристики багато слів знайшлося у читачів соціальної мережі Х. Багатьом не сподобалося таке вільне поводження співачки з одним із головних символів християнської віри.

Христина Соловій
Христина Соловій знялася на тлі зображення Ісуса Христа / twitter.com/soloviyka

Фотографію Христини Соловій на тлі Ісуса багато хто визнав образливою. Інші коментатори зазначають, що в такий безглуздий спосіб артистка намагається привернути увагу до себе і своєї творчості. Що, втім, на думку релігійних людей, її анітрохи не виправдовує.

Хто така Христина Соловій?

Христина Соловій - українська співачка, авторка-виконавиця пісень. Відеокліп "Тримай" приніс Христині справжній дебют, увійшовши до списку найпопулярніших українських музичних відео на YouTube. Кліп отримав понад 54 млн. переглядів і зробив співачку призером на премію YUNA-2016 у номінації "Культура і Музика". Христина Соловій - перша артистка, продюсером якої став Святослав Вакарчук.

Раніше ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька розповіла, як закрутився роман з її чоловіком-військовим. Це її перші публічні стосунки після розлучення, про які вона розповіла лише нещодавно.

Також відомий кулінар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко зізнався, скільки грошей він отримав за перемогу в кулінарному реаліті-шоу "МастерШеф".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти