StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Надя якась неохайна, заплакана": Дорофєєва в строгому костюмі здивувала сумним виглядом

7 вересня 2022, 11:47
Шанувальники відзначають - співачка помітно здала останнім часом.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва позувала в примірювальній із заплаканим обличчям / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва готується до виходу нового альбому. Важлива подія в житті кожного музиканта, схоже, позбавила її останніх сил.

До того ж ЗМІ не перестають висвітлювати роман її колишнього чоловіка, співака і коміка Володимира Дантеса, та її колишньої подруги, дизайнерки і ресторатора Даші Кацуріної. Навіть сама Додо не змогла пройти повз цю новину, яку уїдливо прокоментувала.

Ймовірно всі ці фактори і привели до того, що Дорофєєва відчуває себе втомленою і виснаженою. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала селфі, зроблене в дзеркалі магазинної примірочної.

відео дня

На знімку вона позує в сірому костюмі (піджак оверсайз і міні-спідниця), картатій сорочці і запраній футболці. На ногах - вовняні шкарпетки.

"Крейзі дей тудей (сьогодні божевільний день - прим. редактора)", - підписала фото співачка. На ньому вона виглядає хоч і стильно, але дуже втомленою - обличчя злегка припухле, очі ніби заплакані.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва позувала в примірювальній із заплаканим обличчям / instagram.com/nadyadorofeeva

Надя Дорофєєва вважається однією з найкрасивіших і популярних артисток України. У неї величезна армія фанатів, і вона рідко чує критику на свою адресу. Однак після цього фото шанувальники відзначають - зараз Додо не в кращій формі:

"Надя реально крейзі".

"Без образ…раніше завжди милувалась . Але останні кілька місяців Надя якась …неохайна(("

"Будемо чесні, шкарпетки так собі".

"Ти шось, дівко, заревана, шо ся стало?"

Раніше Надя Дорофєєва в прямому ефірі вперше прокоментувала роман з чоловіком колишньої подруги - співачка, червоніючи, як рум'яна гімназистка, зазначила, що дуже щаслива з Кацуріним.

Між тим відомий таролог спрогнозувала, чи зійдуться знову Дантес і Дорофєєва - вона не виключає можливість возз'єднання, але за однієї умови.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти