StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Буде "ліжко": Таролог спрогнозувала, чи зійдуться знову Дантес і Дорофєєва

14 серпня 2022, 15:36
Відомий таролог і вікканська жриця Олена Кузьмич також зазначила, що і у колишнього подружжя Міші і Даші Кацуріних також є великий шанс зійтися.
Дантес, Дорофєєва
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва / колаж УНІАН

Шанувальників недавно розлучилася пари українських естрадних зірок ‒ Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої (колишньої солістки групи "Врємя і стєкло") сильно цікавить питання ‒ підозрювали пари в любовному чотирикутнику. Але найбільше їх цікавить питання: чи зійдуться ті знову. На таке питання відповіла відомий таролог і вікканська жриця Олена Кузьмич, повідомляє портал ТСН.

"Вони можуть зійтися, але це вже не будуть відносини, це буде суто "ліжко". А що стосується карти любові - вона перевернута. Тобто, я не думаю, що це будуть якісь тривалі відносини або ще що-небудь. Що стосується того, чи можуть вони зійтися – якщо Дантес знову опиниться на коні, то Дорофєєва зверне на нього набагато більшу увагу. Але Володимир повинен бути супермужчіной, щоб вона знову віддала йому своє серце", ‒ сказала таролог.

Кузьмич також зазначила, що і у колишнього подружжя Михайла і Даші Кацуріних є шанс зійтися. Але в їхніх стосунках вже точно не буде романтики, а один голий розрахунок.

"Вони можуть зійтися тільки в тому випадку, коли вони обидва стануть дуже сильними, сміливими і фінансово забезпеченими. Шанс є, але він мінімальний, тому що немає любовних карт", ‒ підсумувала експерт.

Нагадавши, український попспівак Володимир Дантес (і колишній чоловік Наді Дорофєєвої) продовжує підігрівати чутки про роман з Дашею Кацуріною - українською дизайнеркою і рестораторкою, відповідно, з колишнім чоловіком якої зараз зустрічається Дорофєєва.

До слова, сама Надя нещодавно зізналася в любові колишньому колезі по дуету "Врємя і стєкло " Олексію Завгородньому (Позитиву).

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти