StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва виконала мрію свого фаната з ЗСУ, який загинув у боях

19 лютого 2023, 16:56
Надя Дорофєєва виконала мрію фаната-офіцера Андрія Верхогляда. І взяла участь в церемонії вручення йому посмертно погон підполковника.
ВСУ, Дорофєєва
ВСУ, Дорофєєва / колаж фото ТСН та УНІАН

Попспівачка Надя Дорофєєва виконала мрію свого фаната з ЗСУ, майора і командира батальйону 72-ї бригади Андрія Верхогляда, який загинув у червні 2022 року. Про це повідомляє портал ТСН.

Офіцер багато разів розповідав, що пісня Дорофєєвої "горить" стала для нього і його побратимів "доброю прикметою". Якщо вони дивилися кліп на цей трек, то в бою вдало били ворога і окупанти горіли по-справжньому.

Дружина загиблого героя розповіла, що на його 27-річчя друзі зробили їм величезний подарунок. Вони організували відеопривітання для офіцера від Дорофєєвої. Верхогляд був дуже щасливий. І говорив, що мріє дослужитися до підполковника і отримати нові погони з рук співачки.

Дороеефа, Погони

У червні 2022 року Верхогляд загинув у бою з ворогами. У січні 2023 року йому посмертно присвоїли звання підполковника. Дружина військового пам'ятала про його бажання і через знайомих звернулася до Дорофєєвої. Та погодилася і приїхала в його рідне місто Звягель, що на Житомирщині.

Співачка взяла участь у церемонії посмертного вручення звання і "передала" Верхогляду погони підполковника.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча і шоувумен Леся Нікітюк розповіла трагічну історію про свою подругу, коханий якої зробив їй пропозицію і загинув в бою.

22 січня чоловік зробив дівчині пропозицію руки, а через два дні був упав на полі бою.

"Подрузі 22 січня він зробив пропозицію. 24 січня він загинув на війні. А вони хотіли. Жити нормально разом хотіли, хотіли любити. Вони так хотіли", - написала Нікітюк в Instagram.

До того повідомлялося про те, що в боях з російськими окупантами в Україні загинув доброволець ЗСУ з Грузії - Кахабер Гоголь.

"В Україні загинув ще один боєць-доброволець з Грузії. Каха Гоголь, ветеран абхазької війни (1992-93 роки – Главред), поїхав в Україну з Поті через два тижні після початку боїв. За попередніми даними, він загинув в Луганській області в результаті авіаудару", ‒ писали грузинські джерела.

Інші новини про російсько-українську війну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти