StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Надя Дорофєєва грубо поцапалася з прихильницею: "Йдіть гадити десь в іншому місці"

4 грудня 2022, 16:46
Співачка втомилася бути зразковою дівчинкою і покірно "ковтати" хейт за роман з одруженим Кацуріним.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва посварилася з фанаткою через образи / facebook.com/nadya.dorofeeva.3

Українська співачка Надя Дорофєєва нещодавно розповідала, що до всього хейту, який вона отримує, намагається ставитися з розумінням. Однак останнім часом вона, схоже, зіткнулася з такою кількістю ненависті на свою адресу, що цим принципом артистці доводиться нехтувати все частіше і частіше.

Нещодавно Додо, яка відома своїм спокоєм і ввічливістю, посварилася з підписницею в соціальних мережах. Причиною стало судження деяких фанатів співачки через її особисте життя - вона "вкрала" чоловіка у близької подруги, бізнесвумен Даші Кацуріної.

І хоч сама Кацуріна, схоже, цю ситуацію давно "переварила" деякі віддані слухачі Дорофєєвої почали засуджувати зірку за такий вчинок. Так під недавнім фото артистки в Facebook з'явився коментар, що на співачку тепер неприємно дивитися "знаючи, яка вона людина".

відео дня

На це досить грубо відповіла сама Додо. "Моя ви хороша. В фейсбуці так багато сторінок. Йдіть [гадити - неценз.] десь в іншому місці", - пише співачка.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва посварилася з фанаткою через образи / facebook.com/nadya.dorofeeva.3

Раніше колишній чоловік Наді Дорофєєвої, співак і комік Владимир Дантес емоційно оцінив роман співачки і Міші Кацуріна, а також розповів, які стосунки зараз у любовному чотирикутнику.

Сама Додо поділилася романтичним фото поцілунку з новим коханим, яке тут же стало предметом для нових обговорень, засуджень і пліток.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти