StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"На переговори ексчоловік не йде": колишня Остапчука розповіла про розподіл спільного дому під Києвом

4 серпня 2023, 16:56
Нотаріус Христина Горняк заявила, що її екс-чоловік Володимир Остапчук відмовляється йти на контакт по розділу спільного майна після розлучення.
Остапчук
Суперечка між колишнім подружжям - Остапчуком і Гірник - виникла через будинок під Києвом / колаж Главред, фото УНІАН і Instagram

Український телеведучий, шоумен і актор Володимир Остапчук і його колишня дружина, нотаріус-юрист Христина Горняк, перебувають у непростих стосунках після розлучення. Так стверджує сама дівчина у відповідь на питання своїх фоловерів в Instagram.

Повідомляється, що суперечка між колишнім подружжям виникла через будинок в котеджному селищі "Золоче Прованс" В околицях Києва, який вони придбали в шлюбі. І нещодавно Остапчук почав робити там ремонт - разом зі своєю з новою обраницею Катериною Полтавською. І це дуже обурило Горняк.

У відповідь на запитання фоловерів у соціальній мережі Instagram Горняк заявила ‒ мовляв, досі вони з Остапчуком не можуть поділити нерухомість. А сам Остапчук відмовляється йти з нею на контакт.

відео дня
'На переговори ексчоловік не йде': колишня Остапчука розповіла про розподіл спільного дому під Києвом

"Поки я цю тему не піднімаю. Скажу тільки, що на переговори ексчоловік не йде, але домовленостей не дотримується. А далі час покаже, він ще є. Тому поки давайте без цієї теми, як буде що розповідати, я поділюся", — написала Гірник.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що відносини української співачки Наді Дорофєєвої з ресторатором Мішею Кацуріним перейшли на новий рівень - артистка познайомила обранця з мамою.

А в липні 2023 року пара вступила в офіційний шлюб.

Також в мережі з'явилася реакція голлівудської зірки Наталі Портман на зраду її чоловіка, яка швидко стала надбанням громадськості. Інсайдери розкрили, яка атмосфера зараз панує в родині актриси.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти