"Тільки любов виправдовує": мокрий Остап Ступка показав молоду обраницю

14 жовтня 2024, 21:19
119
Артист красномовно натякає на новий роман.
Остап Ступка
Остап Ступка новини - Остап Ступка натякнув на роман з Маргаритою Ткач / колаж: Главред, фото: Facebook Остап Ступка

Український актор кіно, театру і дубляжу Остап Ступка був одружений чотири рази. Нещодавно Народний артист України заінтригував шанувальників новим романом.

На початку вересня в блозі української театрознавиці Маргарити Ткач з'явилися кадри з романтичної фотосесії з Остапом Ступкою. А вже за місяць і сам актор опублікував фото з молодою коханою.

У кадрі пара в білому одязі хлюпається на мілководді - абсолютно мокрі, вони щиро і щасливо посміхаються одне одному.

відео дня

"Тільки любов виправдовує наше перебування на землі", - такою цитатою Володимира Винниченка пара охарактеризувала спільні знімки. У коментарях шанувальники залишилися в захваті від ніжних кадрів Ткач і Ступки.

До слова, нічим крім романтичних фото пара поки що не прокоментувала свої стосунки. Остап Ступка публічно не заявляв про розставання з четвертою дружиною, з якою перебував у шлюбі з 2015 року.

Остап Ступка, Маргарита Ткач
Остап Ступка новини - Остап Ступка натякнув на роман з Маргаритою Ткач / колаж: Главред, фото: instagram.com/manipuliantka

Хто такий Остап Ступка?

Остап Ступка - український актор театру і кіно, телеведучий. Народний артист України (2009). Син народного артиста СРСР Богдана Ступки, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше дружина "холостяка" Іраклі Макацарії розповіла, коли на світ з'явиться їхня друга дитина. Ліза Чічуа також поділилася подробицями того, як протікає її друга вагітність.

Також український співак Alekseev підтвердив розставання з росіянкою, учасницею гурту ВІА Гра Уляною Синецькою, і натякнув на новий роман з відомою комедіанткою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти