StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

На дочку української актриси в Туреччині напала росіянка

19 липня 2023, 00:41оновлено 19 липня 2023, 12:23
2295
Божевільна росіянка накинулася на маленьку дочку української актриси Світлицької.
На Олену Світлицьку напала неадекватна росіянка
На Олену Світлицьку напала неадекватна росіянка / Колаж Главред, фото Instagram / olena_svitlytska

Українська актриса Олена Світлицька розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею та її маленькими доньками на відпочинку в Туреччині.

У фокусі - божевільна росіянка, яка почувши українську мову, буквально сказилася, розповідає актриса на своїй сторінці в Instagram.

Історія почалася з того, що актриса зі своїми дочками зайшла в ліфт, куди в останній момент вбігла психована мешканка країни-агресора, який розв'язав війну проти України. Коли дитина потягнулася натиснути кнопку ліфта, нахабна мешканка сусідньої держави різко схопила за руку чужу (!) дитину і відштовхнула її в сторону.

відео дня

"Заходимо ми з дітьми в ліфт, куди в останню секунду вривається якась жіночка, назвемо її поки так. Маша завжди натискає на кнопки ліфта, тому що вона дитина і це їй подобається. І ця... не знаю, навіть як її назвати... хапає її за руку і так просто жбурляє. Я кажу: "а чого ви чіпаєте мою дитину?", а вона відповідає: "За дітьми своїми стежте". Я їй сказала, що кожна людина має право на свободу і недоторканність. Вона доїхала до свого поверху і вилетіла. Ми йдемо скаржитися на рецепцію, тому що я такого ставлення до своїх дітей терпіти не буду", - розповіла Світлицька.

Актриса Світлицька вирішуватиме питання з росіянкою
Актриса Світлицька вирішуватиме питання з росіянкою / скріншот Instagram / olena_svitlytska

Пізніше актриса повідомила, що швидше за все цю особину розлютила українська мова, якою актриса говорила зі своїми дітьми.

"Як же вони нас ненавидять", - додала вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російська актриса Христина Бабушкіна стала фігуранткою одразу двох кримінальних справ - за зберігання наркотичних речовин і нападу на співробітника поліції.

Главред також писав про те, що російська актриса Тетяна Лазарєва, яка не підтримує війну Росії в Україні, а також покинула терористичну державу, розповіла, як їй живеться в Іспанії.

Раніше українська актриса, зірка фільмів "Будинок для двох", "Вогні великого міста", "Трубач" та ін., перша ведуча проекту "Зважені та щасливі" Любава Грешнова вперше розповіла, яку титанічну працю над своїм здоров'ям вона залишала за кадром популярного кіно і серіалів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти