StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Не страждаю": російська актриса, яка покинула РФ пояснила, як живе за кордоном

27 червня 2023, 14:17оновлено 28 червня 2023, 00:21
10484
Тетяна Лазарєва з перших днів озвучила свою позицію і не збирається її міняти.
Тетяна Лазарєва
Тетяна Лазарєва залишилася вірною своїй совісті/ Facebook

Руська актриса Тетяна Лазарєва, яка не підтримує війну Росії в Україні, а також покинула терористичну державу, розповіла, як їй живеться в Іспанії.

Лазарєва зізналася, що за півтора року життя не в Росії не може звикнути до нової обстановки. "Не можу зрозуміти, що це дійсно еміграція", — сказала вона в інтерв'ю "ОВД-Інфо" на YouTube.

При цьому Лазарєва додає, що не сумує за терористичною Росією.

відео дня

"Я не те щоб кожен день страждаю, думаючи: "Ах, коли я повернуся в Москву і що там відбувається?". Ні, я проживаю тут своє якесь життя. Шкодувати про ту, яка була, або мріяти про ту, яка буде — марна трата часу. У мене, чесне слово, немає поки тяжкого відчуття, що я ніколи не повернуся в Росію. Я чомусь впевнена, що повернуся. Давайте заб'ємося", - додала вона, маючи на увазі нову країну, без диктатора Путіна.

Нагадаємо, раніше лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич, який одним з перших засудив загарбницьку війну Росії проти України, жорстко пройшовся по всьому "великому" російському народу і назвав їх відповідним словом. Про це артист заявив в інтерв'ю російській артистці Тетяні Лазаревій.

Раніше Андрій Макаревич, який одним з перших засудив загарбницьку війну Росії проти України, зробив чергову заяву щодо своєї терористичної Батьківщини.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти