StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Путіністку Кудрявцеву розірвало від слів російської актриси

1 липня 2023, 17:58оновлено 1 липня 2023, 22:58
Російська старіюча ведуча відчайдушно захищає державні скріпи.
Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева стала фашисткою/ modnohod.ru

Путіністка, любителька вбивств і смертей мирного населення, російська телеведуча Лера Кудрявцева раптово вирішила, що вона має право говорити гидоти про своїх російських колег, які не підтримали війну і крадіжку українських територій.

Зокрема, старіюча ведуча, яка по життю найкраще розуміє мат, в такій же манері звернулася до актриси Чулпан Хаматової в своєму Телеграм.

Російська еліта і їх манера спілкування
Російська еліта і їх манера спілкування / скріншот Телеграм

Пергідролеву зірку обурило висловлювання актриси з питання знесення Меморіалу радянським воїнам-визволителям в Ризі. "Цей пам'ятник окупувала російська влада, зробила своїм, привласнила, як привласнила "Безсмертний полк", відібравши його у Незалежного проекту", — поділилася думкою Чулпан.

відео дня

"Мені все це не почулося? Реально, разів десять переглянула. Оскільки я заборонила собі матюкатися, мене занудило. Викиду емоцій не відбувається, і я тримаю себе в руках", - написала 52-річна ведуча.

"Стільки ж хорошого вона зробила, коли займалася фондом. Стільки діток врятувала. Ну, поїхала і поїхала. Живи, працюй. Навіщо так-то?"- обурюється Кудрявцева, коли хтось ставить під питання кремлівських скріп.

Нагадаємо, раніше російська телеведуча, яка ненавидить українців і навіть обіцяла взяти в руки автомат і йти відстрілюватися Лера Кудрявцева, розвела паніку на сторінці свого Telegram-каналу.

Нагадаємо, раніше Кудрявцева повідомила, що її нудить від своїх же російських земляків. І виною цьому війна в Україні. Але старіючу Діву нудить не від того, що її земляки вбивають і гвалтують українських жінок і дітей. Це якраз вписується в її картину світу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти