StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мужики, припиніть так сильно любити своїх колишніх": Седокова брутально звернулася до жінок всіх "ексів"

17 серпня 2022, 18:04
Анна Седокова агресивно напала на жінок, які живуть з "колишніми". Вона радить їм ходити на пілатес і "стежити за своїми чоловіками, щоб не зраджували".
Анна Седокова
Анна Седокова / instagram.com/annasedokova/

Українська співачка Анна Сєдокова, яка ділиться інтимними подробицями, а також довгий час живе і працює в Америці і мовчить про те, що російська армія масово знищує українців, написала "філософський" пост про батьків і дітей.

На пост-роздум Седокову наштовхнула почута десь історія про те, що чийсь колишній чоловік забрав дитину і не дає мамі бачиться з нею. Седокова навіть розлютилася і порадила чоловікам "так сильно не любити своїх колишніх". "Мужики, та припиніть ви так сильно любити своїх колишніх, щоб забирати у них найдорожче. Адже вони-то більше не ваші. А зробити боляче хочеться", - звертається до них Седокова.

Як написала вона у своєму профілі Телеграм, особливо її дивують "нові дами колишніх, які старанно беруть участь і допомагають забрати дітей".

відео дня

"Дурна, ти через пару років будеш точно на цьому ж місці, тому що, якщо чоловік вчинив так одного разу, він обов'язково повторить так з ще більшою жорстокістю. Тому як на досвіді вже. І єдине, що ти можеш зробити - це хороший м..т своєму теперішньому, щоб він припинив думати про колишню і подумав про тебе", - зі знанням справи рекомендує співачка.

Вона також додає, що пост таки повинен бути корисним, тому вона докладає список того, чим жінки мають займатися, коли повернуть мамі дитину, яку вона народила.

Седокова радить стежити за чоловіком, "щоб не зраджував", "завести цуценятко, щоб собака знала своє місце", "стежити за своєю фігурою, щоб зняти приворот від колишньої".

"Ну і останнє. Найдієвіше. Народити собі власну дитину і потім, народивши, просто на секунду уявити, що до вас прийшли люди і забрали його. Тому що порахували своєчасним, а вас негідною. Немає жодного виправдання мужикам, які забирають дітей у мам. А знаєте хто їх точно ніколи не знайде? Ваші діти", - підсумувала Седокова.

Нагадаємо, раніше Седокова показала своє розповніле тіло і заявила, що починає худнути. Колись популярна співачка, яку кілограми хвилюють більше ніж загибель мирних жителів і дітей в Україні каже, що за останній тиждень, вона абсолютно перебудувала своє життя, графік і своє тіло.

Крім того, співачка поділилася подробицями інтимного життя зі своїм чоловіком Янісом Тіммом. Про свої спальних справах Седокова розповіла в одній з російських програм. Зокрема, співачка поскаржилася, що інтим з чоловіком у неї триває по дві години, хоча їй би самій хотілося, щоб процес тривав 15 хвилин.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти