StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чоловік Еліни Світоліної показав їхню крихітку-доньку біля новорічної ялинки

31 грудня 2023, 13:01
Гаель Монфіс разом з кучерявим янголятком готуються до свята.
Еліна Світоліна, Гаель Монфіс, Скай Монфіс
Гаель Монфіс показав дочку Скай від Еліни Світоліної / колаж: Главред, фото: instagram.com/iamgaelmonfils

Перша ракетка України, професійна тенісистка та олімпійська чемпіонка Еліна Світоліна і французький тенісист Гаель Монфіс трохи більше року тому стали батьками дівчинки, яку назвали Скай. Яскравість цієї події не меркне з часом, і спортсмени шаленіють від щастя через появу спадкоємиці.

Ніжні почуття до Скай виявляють на публіці і мама, і тато. Так до Нового року Монфіс опублікував фотографію з дочкою в своєму блозі в Instagram.

На знімку Гаель і Скай позують біля святково прикрашеної ялинки - тенісист уважно стежить за дівчинкою, поки та з цікавістю розглядає кульки. Зворушливий момент з донечкою чоловік відносить до тих маленьких радощів, про важливість яких ми всі часом забуваємо.

відео дня

"Рік закінчується, і ми насолоджуємось простими, але дорогоцінними моментами щастя. Стоячи перед цією ялинкою, ми з моєю маленькою принцесою надсилаємо вам побажання тепла, любові та сміху. Нехай свята принесуть вам радість і спокій. Всіх зі святом!" - пише чоловік Еліни Світоліної.

Гаель Монфіс, Скай Монфіс
Гаель Монфіс показав дочку Скай від Еліни Світоліної / instagram.com/iamgaelmonfils

Раніше вагітна Лілія Ребрик посвітила ніжками в міні і загадала новорічне бажання, яке резонує з мріями і надіями кожного українця в умовах повномасштабної війни.

Також співак Олег Скрипка вперше за довгий час показав своїх старших синів - діти артиста в свої 18 і 16 років виглядають дуже дорослими. Обидва хлопці відрізняються миловидною зовнішністю.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти