StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вагітна Лілія Ребрик посвітила ніжками в міні та загадала новорічне бажання

31 грудня 2023, 09:43
Ведуча зізналася, за що вона вдячна, і поділилася таємними мріями.
Лілія Ребрик
Лілія Ребрик розповіла, чого хоче в новому році / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Перед Новим роком прийнято підбивати підсумки року, що минає - оцінювати, чи досягнуті поставлені раніше цілі, чи збулися мрії, які зміни в житті відбулися та ін. Однак українська акторка і ведуча Лілія Ребрик, незважаючи на те, що 2023 рік приніс їй бажану вагітність, від цієї традиції вирішила відмовитися.

Артистка, як і всі українці, гостро переживає події, пов'язані з війною в Україні, але все ж намагається не втрачати святковий настрій. Сокровенне бажання до Нового року Ребрик все ж загадала.

Так у своєму блозі в Instagram вона показала миле фото: в кадрі Лілія у вільній міні-сукні щиро сміється услід всім негараздам. Це ж вона запропонувала зробити і своїм підписникам - візуалізувати бажання, а погане залишити в минулому.

відео дня

"Жодних підсумків не хочу! Хочу сказати ДЯКУЮ тим, завдяки кому ми прожили цей рік — ЗСУ. Завдяки кому я працюю, доначу, вірю і ношу під серцем нове життя! Хочу у 2024 МИРУ, ПЕРЕМОГИ і щоб кожен і кожна повернулися додому! І точно знаю — цей пост на здійснення саме ЦЬОГО і заряджений!" - підписала знімок Лілія Ребрик.

У коментарях шанувальники підтримали ведучу і активно ділилися своїми планами і надіями на майбутнє.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик розповіла, чого хоче в новому році / instagram.com/liliia.rebrik

Раніше канадська акторка українського походження, зірка серіалу "Вікінги" Кетрін Винник показала, як варить український борщ. Таким чином артистка передала "привіт" батьківщині.

Також шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво поділився фото з передової. Він зібрав велику суму для українських воїнів, і вирішив передати захисникам допомогу особисто.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти