StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Може приїхати додому": колишня "холостяка" Добриніна розповіла про стосунки після розриву

15 лютого 2023, 23:04
Блогер Даша Квіткова розповіла, що вона хоче зберегти теплі стосунки з телеведучим Микитою Добриніним заради їхнього спільного сина Льва.
Квіткова, Добринін
Даша Квіткова розповіла, як вона зараз спілкується з Микитою Добринином / скріншот з відео, УНІАН

Блогер Даша Квіткова і телеведучий Микита Добринін після 2,5 років шлюбу нещодавно розлучилися. Як написала дівчина, пара перебуває у здорових стосунках через виховання півторарічного сина Лева.

Вона підкреслила, що разом з Добриніним нікуди не ходять разом, але намагаються зберегти нормальні взаємини заради спільної дитини.

"Ми в нормальних, людських, батьківських відносинах. Ми обидва переживаємо за нашого сина, за ситуацію в країні. Ми дзвонимо один одному, спілкуємося з приводу нашого сина. Микита може приїхати додому, коли хоче, побачити дитину, коли я є. Ми нормально розмовляємо, але нікуди не ходимо разом", – написала Квіткова.

Нагадаємо, раніше блогер Даша Квіткова повідомила про те, що вона більше не разом зі своїм чоловіком, "холостяком" і шоуменом Микитою Добриніним.

Пізніше факт розриву підтвердили на телеканалі СТБ.

"Одна з найкрасивіших пар України, а також перша пара українського проекту "Холостяк", яка вийшла заміж і народила дитину, розлучилася. Даша Цвєткова і Микита Добринін більше не разом. Про це розповіла інфлюенсер і блогер Даша в інтерв'ю "екзамену" Маші Єфросиніній", - підтвердили телевізійники.

Інші новини про шоу-бізнесу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти