StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даша Квіткова і Микита Добринін повідомили про розставання

21 січня 2023, 20:19
Блогерка повідомила про те, що вони більше не живуть разом, але продовжують ходити до психолога через Сина.
Даша Квіткова і Микита Добринін
Даша Квіткова і Микита Добринін / instagram.com/kvittkova/

Відома інфлюенсерка і блогерка Даша Квіткова повідомила про те, що вона більше не разом зі своїм чоловіком, "холостяком" і ведучим Микитою Добриніним.

Про це повідомила сама Даша Квіткова на своїй сторінці в Instagram, а також телеканал СТБ.

"Одна з найкрасивіших пар України, а також перша пара українського проекту "Холостяк", яка вийшла заміж і народила дитину, розлучилася. Даша Квіткова і Микита Добринін більше не разом. Про це розповіла інфлюенсер і блогер Даша в інтерв'ю "Экзамен" Маші Єфросиніній", - написали на СТБ.

"Ми з Микитою півтора тижні не живемо разом. Він не зник повністю з мого життя, у нас є дитина. Між нами тільки батьківські відносини. Він виїхав з дому. Взагалі це було рішення обох. Але першою на розмову вийшла я, а він мене підтримав", – розповідає Квіткова.

Зараз Даша живе вдома разом з сином. Однак навіть після розставання Микита і Квіткова продовжують відвідувати психолога, щоб їх особисті проблеми не відбивалися на дорослішанні дитини.

"Наші відносини почали стрімко розвиватися. Ми були разом 24/7, ми ніколи не розлучалися... Завжди разом. І в якийсь момент ми зрозуміли, що ми перенаситилися один одним. А також у нас стала різна швидкість. Я лечу попереду планети всієї, а він інакше... і на цьому тлі ми один одного морально задушили. Я багато працюю. Надто. Я розривалася, мене не вистачало. На сина, на роботу – так. На нього немає. У нас почалася гра, Хто кого більше кольне. Він робив це не спеціально, як і я. Ми не хотіли зробити боляче. У відносинах ніколи не було абьюза або зради. Зараз ми будемо ходити до психолога, тому що у нас росте син. А також щоб закрити якісь питання і побудувати родинні стосунки батьків", - зізнається дівчина.

"Ми не разом. Не буде брудної білизни і пошуків винних. У нас росте син, і ми робимо все, щоб залишитися просто в здорових батьківських відносинах. Я буду вдячна за розуміння і повагу до рішення, яке ми прийняли. Прийняли не для вас, а для себе і свого подальшого життя", - написала Квіткова на своїй сторінці.

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова, яка після народження свого сина сильно схудла, показала, що вона їсть.

Так, на своїй сторінці в Instagram, Квіткова виклала денний раціон, а також показала свою постройневшую фігуру в нижній білизні. "Тепер буду частіше показувати вам, що я їм", - написала вона.

На фото видно, що раціон блогерши складається в основному з овочів. За кадром також залишилися мандарини і кава з банановим молоком. "Так, не голодую. Так, наїдаюся. Протягом дня ще п'ю чай", - розповіла Даша.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти