StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Багато зараз вилазить": що відомо про повернення Потапа та Олега Винника до України

16 вересня 2024, 09:54
2398
Коля Сєрга вважає, що Потап та Олег Винник мають шанс повернутися на українську сцену.
'Багато зараз вилазить': що відомо про повернення Потапа та Олега Винника до України
Олег Винник і Потап мають можливість повернутися в Україну / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap/, depositphotos.com/

Український співак, ведучий, військовослужбовець ЗСУ та керівник "Культурного десанту" Коля Сєрга назвав умову, за якої артисти Потап та Олег Винник, які втекли за кордон під час повномасштабної війни, зможуть повернутися до українського шоу-бізнесу.

В інтерв'ю для "Новини.LIVE" Сєрга зазначив, що репутація співаків дуже постраждала, але якщо вони робитимуть важливі для країни справи, то матимуть змогу реабілітуватися в очах фанатів.

"Все змінюється, і вони десь змінюються в чомусь, тому подивимося. Подивимося, як це відбуватиметься. Якщо вони будуть корисні і нестимуть щось важливе не популістичними слоганами, а своїми діями, і пройдуть через той опір, який будуть робити люди, і пройдуть його з повагою, зіскребаючи з себе все зайве, то може у них все вийде.

відео дня
Потап
Потап / інфографіка: Главред

Також керівник "Культурного десанту" уточнив, що українці мають "колективний імунітет" та зайвого до себе не підпустять.

"Колективний імунітет — він уже напрацьований, він уже потужний, десь агресивний, яким і має бути імунітет, тому що він захищає. І це вже такі зміни, які не відкотяться назад. Звичайно, ми бачимо, дуже багато зараз вилазить, нас постійно атакують з усіх боків: і психологічно, і інформаційно, і фізично, але ж ми тримаємося. Тому я довіряю колективному імунітету", - заявив Сєрга.

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини за темою

Раніше відома світська журналістка Аліна Доротюк назвала Потапа найбільш "зашкварною" українською зіркою, яка кожною своєю дією змушує її сьогодні дивуватися.

Також Потап публічно звернувся до Насті Каменських із проханням не кидати його. Його пасаж зіркова дружина залишила без уваги, що багатьом здалося дивним на тлі чуток про розлучення пари.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти