StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Десь шлявся з якоюсь": відома українська співачка рознесла Олега Винника

4 вересня 2024, 13:51
509
Ольга Цибульська потужно відреагувала на повернення Олега Винника в український шоу-бізнес.
Олег Винник
Оля Цибульська дорікнула Олегу Виннику / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Українська співачка Ольга Цибульська висловилася про співака Олега Винника, який втік з України до Німеччини ще у 2022 році і не виходив на зв'язок із шанувальниками.

В ефірі програми "Сніданок з 1+1" Цибульська розкритикувала артиста, адже він два роки мовчав про війну, а тепер хоче, щоб шанувальники слухали його нову пісню "Свої люди".

"Це, знаєте, як мужики деякі є в житті. Він тебе обдурив, кинув, десь шлявся з якоюсь, притискався, говорив їй, як кохає, а через два роки приплив і каже: "Я без тебе не можу". Я б такого мужика на поріг не пустила, а дівчата нехай вирішують. Мені здається, настав час набратися здорового глузду і зрозуміти, що артист з України та український артист - це два різні артисти", - сказала співачка.

Дивіться відео, де Оля Цибульська висловилася про Олега Винника:

Олег Винник
Олег Винник / інфографіка: Главред

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру почав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, Слава Дьомін припустив, що Олег Винник має хибне уявлення про своїх фанатів. Як заявив Дьомін, Винник вважає, що його "чекають мільйони" і саме з цієї причини він вирішив випустити нову пісню після тривалого мовчання.

А також представник Олега Винника назвав ще одну версію, чому співак під час повномасштабної війни таємно виїхав із країни. Валерія Барон розповіла, що в Україні Виннику ніде жити, його дім - у Німеччині, але він продовжує активно допомагати нашій країні в протистоянні окупанту.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти