StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мені соромно, що я хотіла дружби з тобою": Полякова жорстко звернулася до Кіркорова

16 квітня 2022, 20:47
Полякова вилаяла Кіркорова за її позицію по Україні.
Оля Полякова
Оля Полякова розчарувалася в Кіркорові / УНІАН

Українська співачка Оля Полякова жорстко звернулася до Філіппу Кіркорову, який своїм недавнім постом підтримав дружину Медведчука Оксану Марченко, яка в різних образах і "обличчях", звертається то до Президента Зеленського, то Ердогана, то взагалі до принца Саудівської Аравії.
читайте також"Можна забанити Полякову, але її голос ніколи": Єфросиніна поділилася нереальною колисковою

"Філіп, я так довго чекала, коли ж ти порушиш мовчання. Майже два місяці я думала, коли ти проявишся і з чим. І тут ти пишеш цей текст, де підтримуєш Медведчука. Тобі шкода кого? Злочинця? Колаборанта, зрадника? Людину, яка безпосередньо причетна до всіх жахів, які звалилися на мою країну. Медведчук же ніколи не займався бізнесом, завжди тільки політикою. При цьому він був одним з найбагатших людей в країні. Палаци, вілли, квартири, машини, яхта, що входить в топ найбагатших яхт світу. Всі ці мільярди він десятки років крав в українців", - каже Полякова.

Артистка підкреслила, що і кума свого Путіна Медведчук обкрадав: "а ще він крав гроші, які йому виділяв його кум Путін для того, щоб тут формувати п'яту колону, яка підтримувала політику Росії. На його руках кров тисячі українців і росіян. Ти підтримуєш вбивцю", — підкреслила виконавиця.

"Нагадаю тобі, що рік тому ти мене підставив, коли запросив мене на виступ у Дубаї. І з концерту влаштував фарс дружби та об'єднання наших народів. Штовхав промови, махав прапорами. Я тоді промовчала, смалодушничала, виправдовувала тебе. Думала, що це ти по щирості, через незнання. Ні. Ти все розумів. Ти все розумів тоді і все розумієш зараз", - згадує Оля Полякова.

Полякова також прокоментувала сентименти Кіркорова щодо Оксани Марченко. "Так і не звернулася за весь час до свого народу, до українців з підтримкою. Вона так само не звернулася до свого кума Путіна, щоб той припинив вбивати і руйнувати її країну. А зараз ця лицемірна паломниця в хустці звертається до турків, не до українців .Тобі її шкода? А український народ, який носив тебе на руках, набивав тобі зали, співав твої пісні, обожнював тебе. Тобі їх не шкода? Тих твоїх прихильниць-молодих і старих, кого фізично тисячами вбиває твоя країна. Вбиває і ґвалтує жінок, дітей, стирає з лиця землі російськомовні міста, де звучали, блін твої пісні. Куди ти так мріяв повернутися і де ти так боявся, що тебе забудуть", — звертається до Кіркорова артистка.

До речі, вона дорікнула виконавця в тому, що він, нібито так цінує людські відносини, жодного разу за цей час не поцікавився, як вона і її діти:

"Ти пишеш, що для тебе цінність людські відносини? Ну, давай почнемо з мене і з моїх з тобою відносин. Не буду говорити, що ти жодного разу не написав мені за цей час, не поцікавився, як я, як мої діти", – зазначила Оля.

Полякова підкреслила, що їй соромно через те, що вона хотіла дружити з Кіркоровим. І що вона себе зневажає за те, що обманювала себе:

"Якщо раніше для мене ти був прикладом особистості, справжньої зірки, що стоїть над обставинами, над владою, над багатством, який може бути моральним орієнтиром для мільйонів своїх шанувальників, говорить правду, визнає помилки. То сьогодні я бачу людину, яка не здатна на більше, ніж написати пост на підтримку зрадника, злодія і брехуна. А, забула, ще й мільярдера. Мені соромно, що я рівнялася на тебе. Мені соромно, що я хотіла дружби з тобою. Я зневажаю себе за те, що я себе обманювала. Але я отримала урок. Ми всі витягли урок", - підкреслила Полякова.

Нагадаємо, український співак Melovin (Костянтин Бочаров) поділився своїми спогадами про Оксану Марченко - якийсь час він був змушений з нею співпрацювати під час шоу талантів Х-фактор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти