StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Melovin розповів, як лицемірка Марченко знущалася над ним на зйомках Х-фактора

15 квітня 2022, 20:42
"Образ душевної і райдужної ведучої був розбитий ще до включення камер", - згадує співак.
Melovin розповів, як лицемірка Марченко знущалася над ним на зйомках Х-фактора
Меловін розповів, як Марченко обзивала його сатаністом / instagram.com/melovin_official

Український співак Melovin (Костянтин Бочаров) поділився своїми спогадами про Оксану Марченко - якийсь час він був змушений з нею співпрацювати під час шоу талантів Х-фактор.

Останні кілька днів українців веселить клоунада, яку влаштувала дружина опального Медведчука - її звернення до президентів Зеленського та Ердогана про помилування для кума Путіна здалися всім максимально награними.

Не повірив щирості її слів і Меловін. Він на тлі цих подій вирішив пригадати ведучій її непорядну поведінка на Х-факторі. Співак розповів, що за кадром, коли вимикалися камери, Марченко дозволяла собі вкрай образливі зауваження про його зовнішність, а також відчитувала його, не підбираючи виразів, при його друзях.

"А колись, в далекому 2015 році, образ м'якої і душевної ведучої, яка підтримувала кожного учасника за лаштунками шоу Ікс Фактор, був повністю зруйнований для мене і всіх моїх друзів, які перебували тоді поруч у групі підтримки.

Глузування зі сторони, жарти та уїдливі коментарі стосовно моєї зовнішності — лінзи, татуювання... мене назвали сатаністом і що я не від Бога. При всіх моїх друзях почали вичитувати, як свою власну дитину",- згадує Бочаров.

Melovin розповів, як лицемірка Марченко знущалася над ним на зйомках Х-фактора
Оксана Марченко - "головна фанатка" Меловіна: шарж від Костянтина Бочарова / instagram.com/melovin_official

Втім, Меловін зазначає - він не ображений на Марченко. У минулому це сильно зачіпало його, але після її звернень зараз у нього в голові все стало на свої місця: "Тільки зараз у мене нарешті склався пазл актриси без Оскара. Колись обіймаючи діток, зараз сидіти і спостерігати, як на твоїй землі їх безжально вбиває кум".

читайте також"Я дуже погано виглядаю і не хочу, щоб мій чоловік мене такий бачив": Марченко вийшла в люди в масці

Раніше пластичний хірург прокоментував те, як різко змінилася зовнішність Оксани Марченко, і розповів, навіщо зазвичай роблять подібні операції.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти