StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Міністр Кулеба поділився рідкісним фото зі своєю коханою жінкою

6 травня 2024, 17:20
6862
Разом пара відвідала церкву на свято Воскресіння Господнього.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба особисте життя - Кулеба показав кохану / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, незважаючи на високу зайнятість на державній службі, приділив час своєму духовному розвитку. У світле свято Великодня він відвідав церкву, і у своєму блозі в Instagram поділився своїми роздумами про те, чому віра так важлива, особливо в такі важкі часи.

"У такі часи як зараз, часи великої війни за правду та життя, без віри не можна. Без неї ми би просто не пережили це лихоліття. Без неї ми б не витримали диявольський удар в лютому 2022. А з нею — здолаємо все. Скепсис, зневіру, страх, ворога. Віра — це щоденна робота над собою, щоденне зусилля. З Божою поміччю. Подяка кожному і кожній, хто вірить. В окопі, вдома, в полоні, в церкві", - пише політик.

Підписники Кулеби позитивно зустріли його слова. Велике свято стало чудовим приводом для тих, хто його відзначає, ще раз помолиться за добробут і перемогу України, а також за здоров'я наших захисників.

відео дня

На церковній службі міністра супроводжувала його кохана - співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька. Пара перестала приховувати свої стосунки рік тому, і тепер практично нерозлучна.

Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба особисте життя - Кулеба показав кохану / instagram.com/dmytro_kuleba

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що відома українська співачка Альона Омаргалієва втратила дитину. Артистка, яка вже виховує сина, зізналася, що минулого літа в неї стався викидень.

Також український ведучий Володимир Остапчук розповів, що загримів до лікарні з "емоційним" діагнозом. Карету швидкої допомоги він викликав цілих три рази.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти