StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Між мною і Тонею цього немає": Арсен Мірзоян розповів, чому скандалить з Тонею Матвієнко

20 вересня 2022, 12:31
Мірзоян і Матвієнко в законному шлюбі вже п'ять років, і разом виховують спільну дочку Ніну.
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян розповів, через що свариться з Тонею Матвієнко / instagram.com/tonya_matvienko

Чутки про розставання зіркової пари співаків - Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко, з'явилися ще в грудні 2021 року. Тоді подружжя вирішило залишити їх без уваги. Однак, коли в ЗМІ знову з'явилися новини про їх розставання в перші місяці повномасштабної війни, Матвієнко не витримала і дала зрозуміти ненависникам, що її з Мірзояном любов міцна, як ніколи.

Сам музикант особисте життя, коментує скупо, однак для шоу ЖВЛ зробив виняток. Арсен Мірзоян зізнався, що його почуття до Тоні не згасли, проте у них, як і у будь-якої іншої пари, час від часу трапляються сварки.

Хто стає ініціатором скандалів, співак промовчав, відзначаючи, що сам він чвар не любить, і намагається всіляко згладити кути.

Однак, сварки ні-ні та й трапляються. Мірзоян звинувачує в цьому банальне непорозуміння. "Хтось когось не почув, недочув, не зрозумів. Нам здається, що в останні роки є потреба в представнику такої професії як комунікатор, - зі сміхом говорить артист. - Це спеціальна людина, яка буде пояснювати про що саме говорить партнер. А між нами з Тонею немає комунікатора, тому ми намагаємося розуміти", - розповідає музикант.

Раніше учасник 2 сезону Холостячки зі Златою Огневич, який зробив камінг-аут, як бісексуал, підводний фотограф і фрідайвер Андрій Хветкевич розповів, хто з суперників на проекті йому подобався, як чоловік.

Також росЗМІ, з посиланням на невідому українську блогерку, заявили про те, що українська співачка Віра Брежнєва розлучилася з музичним продюсером Костянтином Меладзе ще влітку 2022 року.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти