StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мерзопакостная штуковина": Бадоєв жорстко висловився про артистів-путіністів Бабкіної і Баскова

7 листопада 2022, 19:17
Український продюсер Алан Бадоєв відреагував на кліп російських артистів-путіністів, який ті випустили до "Дня народної єдності" в Росії.
Бадоєв, путіністи
Бадоєв жорстко висловився про артистів-путіністів Бабкіної та Баскова / колаж УНІАН і скріншот з відео

Легендарний український режисер кліпів і продюсер Алан Бадоєв відреагував дуже жорстко на кліп російських артистів-путіністів, який ті випустили до горезвісного "Дня народної єдності" в країні-агресорі, Росії. Відповідне звернення кліпмейкер розмістив у своїх InstaStories.

У пісні група закоренілих путіністів (Надія Бабкіна, Микола Басков, Олег Газманов, Ая з групи "Город 312", Вікторія Дайнеко, Лариса Доліна, Зара, Сергій Лазарєв, Григорій Лепс, Олександр Маршал, Стас Михайлов і Шаман) закликають росіян йти на війну і, очевидно, вбивати українців.

Бадоєв каже, що цей кліп ‒ саме мерзенне видовище, яке йому доводилося бачити в своєму житті.

"Я хотів би звернути вашу увагу на одну досить мерзопакістну штуковину, яка нещодавно з'явилася в мережі. Подивилися на ці обличчя? Ось я хочу сказати, що у мене немає ні частки злості. Я не хочу нікого ображати. Я лише хочу задати питання. Якщо ви такі артисти, якщо ви такі патріоти. А що є патріотизм? Хіба ви не повинні захистити і направити свій народ, своїх слухачів, тих, хто вас любить, хто вам вірить? Що ж за пісні ви співаєте, артисти? Ви ж співаєте: "Вставай і йди вмирай","Вставай і йди вбивай". Адже це парадоксальний нонсенс", - висловився він.

Нагадаємо, раніше українська модель, ведуча і волонтерка Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні заради збереження кар'єри в РФ.

До того співачка Оля Цибульська також розповіла про найбільший камінг-аут українського шоу-бізнесу, який стався завдяки війні в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти