StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дріб'язковий батько Кіркорова вирішив при розлученні залишити свою жінку ні з чим

21 квітня 2023, 15:33
55604
90-річний Бедрос Кіркоров зібрався відсудити собі все майно. Хто ж тоді буде міняти йому підгузники?
Філіп Кіркоров з батьком Бедросом
Філіп Кіркоров з батьком Бедросом / liveinternet.ru

Старезний батько головного павича російської естради Філіпа Кіркорова Бедрос, дивує громадськість не менше свого сина. Але якщо у першого - це нова задня точка і обличчя, то у другого - розбірки зі своїми дружинами, молоді коханки і поділ спільно нажитого майна.

Зокрема, за інформацією пропагандистського смітника Стархіт, днями з'явилася інформація про те, що старий-серцеїд вирішив розлучитися зі своєю дружиною Людмилою Смирновою, з якою прожив у шлюбі 26 років. За деякими даними, розрив стався через якусь вагітну медсестру, яка змінювала судна престарілому ловеласу.

Тим часом, ці дані не підтвердилися, а тепер з'явився новий привід для пліток.

Ну що ж, принаймні, тепер російським журналістам буде про що писати, адже весь цей процес затягнеться явно не на один рік. А з виїздом з країни-агресора українських зірок, стара гвардія любителів "блакитних вогників" і фонограм - їх головні ньюсмейкери.

Нагадаємо, раніше Бедрос, який доживає своє нікчемне життя на шиї у свого зіркового недосина, висловив свою цінну думку щодо українського народу, який відчайдушно бореться за свою свободу і вигризає свої території у терористичної Росії.

На думку 90-річного маразматичного старого, у керівництва Росії були вагомі підстави для початку війни. 90-річний старий вважає, що президент і терорист Путін "робить все можливе для своєї країни".

Раніше, головний павич російської естради і путініст Філіп Кіркоров, який буквально днями зібрався на передову в колготках, дав свій перший концерт після ряду пластичних операцій.

Російський телеграм-канал "не Малахов" написав, що у Кіркорова не відкривається рот на сцені, а його білясті очі виглядають дивно і страшно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти