StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Немічний батько Кіркорова грубо нахамив українцям

13 березня 2023, 14:02
Співак вважає, що терорист Путін зробив "все правильно", вбиваючи українців і руйнуючи міста.
Філіп Кіркоров, Бедрос Кіркоров
Філіп Кіркоров, Бедрос Кіркоров / instagram.com/fkirkorov

Батько скандального російського співака Філіпа Кіркорова Бедрос, який доживає своє нікчемне життя на шиї у свого зоряного недосина, висловив свою цінну думку щодо українського народу, який відчайдушно бореться за свою свободу і вигризає свої території у терористичної Росії.

На думку 90-річного маразматичного старого, у керівництва Росії були вагомі підстави для початку війни. 90-річний старий вважає, що президент і терорист Путін "робить все можливе для своєї країни".

"Хочу сказати, що якби Володимир Путін не був президентом, Росії було б дуже погано. Завдяки Путіну ми повернули Крим, тому що це споконвічно російська земля. Українці нехай заткнуть свої роти і сидять тихо. Вони зрадили Росію. Відреклися від російської мови. Це неправильно",- обурений співак і дід з деменцією.

"Провісниця Ванга мені колись сказала, що Радянський Союз розпадеться. "Але Росія не буде слабка, у неї буде військова міць, її будуть боятися", — сказала вона мені, коли я спілкувався з нею", — марить Бедрос.

Нагадаємо, раніше путініст, скандаліст і матерщинник Філіп Кіркоров, який останнім часом дуже змінився завдяки пластичним операціям, знову зробив несподіване визнання.

Виявилося, що артист, який відрізав жир зі свого живота і наростив біляві кучері, тепер не один. За словами путініста і любителя війни, Кіркоров ліг під ніж хірурга не тільки заради себе, але і заради нової коханої або коханого, з якою або яким перебуває у відносинах з осені минулого року. Тепер стало відомо, що він не просто зустрічається зі своєю другою половиною, пара вже разом живе.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти