StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мексиканська діва з античним вайбом: Анджеліна Джолі знялася для модного глянцю

5 серпня 2023, 23:39
Колишня дружина Бреда Пітта нагадала, за що свого часу її вважали однією з найкрасивіших жінок покоління.
Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі знялася для мексиканського Elle / ua.depositphotos.com

Блискуча Анджеліна Джолі поступово "відтаює" після проблем зі здоров'ям і складного розлучення з Бредом Піттом - ще зовсім недавно акторка була практично самітницею, а якщо з'являлася в публічному просторі, то шокувала своїм хворобливим виглядом.

Зараз Енджі більш активна, і виглядає при цьому просто чудово. Доказом цього є її нові знімки для мексиканської версії журналу Elle. Фото зробив Герман Ларкін, і поділився ними на своїй сторінці в Instagram.

У виборі образів Джолі також змінила своїм звичкам - раніше вона все частіше воліла темному мінімалістичному одягу, тепер же акторка перейшла на "бік світла".

відео дня

Так в кадрі для модної зйомки вона позувала з легким макіяжем і розпущеним волоссям. В якості вбрання Енджі обрала білосніжну сукню з V-подібним вирізом, яка нагадує грецьку тогу. Єдиною прикрасою акторки була стримана каблучка зі світлого металу на безіменному пальці.

Раніше сестра Селін Діон поділилася новинами про здоров'я співачки, яка раніше повідомила про припинення музичної кар'єри через рідкісну, невиліковну хворобу.

Також акторка і світська левиця Ліндсі Лохан показала своє тіло через два тижні після пологів - чесні фото надихнули і саму артистку, і її шанувальників не соромитися недосконалостей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти