StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Полякова зробила передбачення Олегу Виннику - чи повернеться співак в Україну

3 січня 2023, 17:10
Старша донька Ольги Полякової зробила розклад на кар'єру Винника в рідній країні.
Оля Полякова, Маша Полякова, Олег Винник
Маша Полякова передбачила, чи повернеться Олег Винник в Україну / instagram.com/mashapolyakova, instagram.com/olegg.vynnyk

17-річна блогерка і музикант Маша Полякова, старша донька української співачки Олі Полякової, захопилася ворожінням на картах таро. Зіркова мама підтримує своє чадо в її новому хобі - разом вони ведуть ефіри в Instagram під назвою ПоляБачення.

У новому шоу співачка з донькою пророкують майбутнє своїм шанувальникам, а також відповідають на питання про українських знаменитостей. Раніше Марія робила розклад на любовне життя Тіни Кароль, а тепер поворожила на долю співака Олега Винника.

Виконавець пісні про вовчицю покинув Україну під час повномасштабної війни, і вже більше 8 місяців не з'являється в медіапросторі. Фанати стурбовані - чи варто чекати повернення Винника на українську сцену?

відео дня

Маша Полякова зробила розклад таро і з упевненістю заявила - Олег Винник ще буде радувати армію шанувальників своїм співом. "Він повернеться, щоб знову сяяти на сцені", - каже молода ворожка.

Для Олі Полякової така відповідь, схоже, не виявилася сюрпризом. Від себе вона додала: "Ну звісно повернеться. Що він вас, вовчиці, кине чи що? Вилікується та й приїде. Все буде добре, приїде до вас ваш Винник".

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин дав інтерв'ю, де розповів про причини зникнення Винника з інформаційного простору. Він розповів про волонтерську діяльність співака - з автомобілями для ЗСУ.

Також акторка Жіночого кварталу та комік Ірина Сопонару дала свій коментар щодо від'їзду Олега Винника з України під час війни - артистка поміркувала про людську порядність.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти