StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна розповіла, що допомагає тримати психіку під час війни

11 листопада 2022, 15:20
Українська телеведуча Маша Єфросиніна зізналася, що за практично 9 місяців повномасштабної війни стикалася з дуже важкими емоціями.
Єфросиніна
Маша Єфросиніна розповіла, що допомагає тримати психіку під час війни / колаж фото УНІАН

Легендарна українська телеведуча і світська левиця Маша Єфросиніна зізналася, що за кілька місяців повномасштабного військового вторгнення намагається стабілізувати свою психіку будь-якими можливими способами. Своїми думками і порадами з цього приводу Єфросиніна поділилася в інтерв'ю виданню Insider.

Вона каже, що постійно стикалася з досить важкими емоційними станами: панікою, страхом, відчаєм. А потім все це змінювалося з зібраністю і дисциплінованістю.

"З того, що мені вдалося повернути в режим за допомогою лікарів – це сон. Потроху повертаю режим харчування, тому що у мене був розлад харчової поведінки, абсолютно тотальне. Я поступово повертаюся до спорту, до пілатесу, який був абсолютно фундаментальною силою для мене в мирному житті. Раніше я кожен день їм займалася, тепер я відчуваю, що у мене є трохи сил для того, щоб просто почати тренування", – поділилася артистка.

Згадала Єфросиніна і піраміду Маслоу – опис потреб людини: від самих базових до вишуканих. Вона переконана, що війна відкинула українців на дно цієї піраміди.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна говорила, що її чоловік перед тим, як вона виїхала з України з дітьми, зробив їй подарунок - зав'язав на руці жовто-синю стрічку кольорів прапора України.

"Ця стрічка завжди була на рюкзаку мого чоловіка. Він повісив її собі в 2014 році, коли був Майдан, і почалася війна. І ніколи її не знімав. Ходив з цим рюкзаком, подорожував, вона завжди у нього бовталася. Коли ми прощалися на кордоні, він мені її пов'язав, І сказав: "Розв'яжу, коли ми побачимося", - згадала телеведуча і розплакалася

До того Єфросиніна дуже жорстко прокоментувала парад на честь 9 травня який відбувся в Москві, на Красній площі.

"Сьогодні, коли весь світ об'єднується на підтримку вільної України, Росія проводить свій так званий "парад Перемоги". Але хто марширує в ньому: вбивці жінок, дітей та людей похилого віку; ґвалтівники, злодії, мародери та військові злочинці. Це парад сорому країни, де 70% населення підтримує дії найбільшого терориста! Але ми все знаємо і запам'ятаємо! Україна переможе! Росія залишиться ні з чим. Слава Україні!", - підписала ролик Єфросиніна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти