StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маша Єфросиніна показала прощальний подарунок від чоловіка

21 травня 2022, 23:03
Ведуча повинна його повернути, коли вони побачаться знову.
Маша Єфросиніна показала прощальний подарунок від чоловіка
Маша Єфросиніна показала прощальний подарунок від чоловіка / instagram.com/mashaefrosinina

Волонтерка і телеведуча Маша Єфросиніна разом зі співачкою Олею Поляковою показали перший випуск онлайн-шоу Дорослі дівчата після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Подруги зустрілися, щоб обговорити жахи війни: згадали 24 лютого, коли вся країна прокинулася від потужних вибухів, як пояснювали дітям, що відбувається, як переживали депресію і почуття провини за те, що покинули Україну, обговорили волонтерство.

Кожна тема відгукувалася болем в серцях артисток і їх глядачів. Дуже зворушливим виявився момент, коли Єфросиніна і Полякова розповіли про свої талісмани, придбані під час війни.

відео дня

Так Маші Єфросиніній зробив знаковий подарунок її чоловік перед тим, як вона виїхала з України, щоб врятувати їх дітей - він зав'язав на її руці жовто-синю стрічку кольорів прапора України. "Ця стрічка завжди була на рюкзаку мого чоловіка. Він повісив її собі в 2014 році, коли був Майдан, і почалася війна. І ніколи її не знімав. Ходив з цим рюкзаком, подорожував, вона завжди у нього бовталася. Коли ми прощалися на кордоні, він мені її пов'язав, І сказав: "Розв'яжу, коли ми побачимося", - згадує ведуча зі сльозами на очах. Зараз вона носить цю стрічку, як оберіг, не знімаючи.

Поляковій її амулет подарувала маленька дівчинка - біженка з Маріуполя. "Це дівчинка зробила маленька, їй, мабуть, років 7. Вона була з Маріуполя, вони ледь вибралися звідти. Це було в Хорватії, на матчі. Я підійшла до трибун і вона до мене підійшла і каже: "Я хочу, щоб ви носили цей браслет як талісман". Я одягла і тепер завжди ношу. Так що дитинко, якщо ти мене бачиш, я ношу твій браслетик", - поділилася співачка.

Маша Єфросиніна показала прощальний подарунок від чоловіка
Маша Єфросиніна показала прощальний подарунок від чоловіка / скріншот

читайте такожСин Віктора Павлика потрапив до лікарні з сильними болями

Раніше актриса Ольга Сумська відповіла Ігорю Кондратюку на пропозицію відмовитися від стосунків зі своєю дочкою, яка замовчує війну в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти