StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Єфросиніна гнівно обрушилася на росіян, які пораділи ракетним ударам по Україні

12 жовтня 2022, 14:53
Відома телеведуча Маша Єфросиніна записала відеозвернення до росіян, які зловтішалися після масованої ракетної атаки РФ по Україні.
Єфросиніна, Росія
Єфросиніна, Росія / колаж УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна записала емоційне відеозвернення до росіян, які зловтішалися після масованої ракетної атаки РФ по Україні ‒ називаючи це "відповіддю" за Кримський міст. Емоційне відео вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Скільки ж вас, що радіють обстрілу України. Скільки криків радості, неймовірних Орів. У тому числі і від моєї прекрасної двоюрідної сестрички в Криму, з якою ми стояли і на один горщик ходили на тому самому балконі в Керчі, з якого видно сьогодні зруйнований Керченський міст. Скільки ж свята у росіян з приводу того, що купи каменю, заліза і бетону помщені за рахунок смерті людей, за рахунок розлітаються на шматки тіл дітей від вибухів бомб", – заявила Єфросиніна.

Телеведуча переконана, що росіяни, які пишуть радісні коментарі під новинами про обстріли цивільної інфраструктури, більше ні на що і не здатні. Доводить це і той факт, що вони скаржаться на розбиті дороги в своїй країні, корупцію і бідність, але нічого не роблять. Україна ж, як продовжила далі ведуча, - країна вільних людей.

"Ми, українці, невелика країна, в рази поступається вам, про що ви, звичайно ж, обов'язково, гавкаючи, пишете. Ми самі вибираємо, як хочемо жити. Ми вибираємо наш уряд, ми вибираємо самі захищати наші землі. Ми вибираємо, як нам будувати своє майбутнє, як ростити наших дітей. Ми дивимося в очі труднощам, беремося за руки, об'єднуємося і 8 місяців стоїмо за нашу країну. Наші міста бомбить ваша країна. Ви радієте і радієте, попиваючи пивко на дивані або бухаючи зі своїми однодумцями. А ми спускаємося в бомбосховище і співаємо пісні. Нас знищує ваша країна самим підлим, кровожерливим, терористичним чином, а ми об'єднуємося і менш ніж за добу збираємо більше 200 млн грн для того, щоб закупити ще більше зброї", – гордо сказала Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна говорила, що її чоловік перед тим, як вона виїхала з України з дітьми, зробив їй подарунок - зав'язав на руці жовто-синю стрічку кольорів прапора України.

"Ця стрічка завжди була на рюкзаку мого чоловіка. Він повісив її собі в 2014 році, коли був Майдан, і почалася війна. І ніколи її не знімав. Ходив з цим рюкзаком, подорожував, вона завжди у нього бовталася. Коли ми прощалися на кордоні, він мені її пов'язав, і сказав: "Розв'яжу, коли ми побачимося", - згадала телеведуча і розплакалася

До того Єфросиніна дуже жорстко прокоментувала парад на честь 9 травня який відбувся в Москві, на Красній площі.

"Сьогодні, коли весь світ об'єднується на підтримку вільної України, Росія проводить свій так званий "парад Перемоги". Але хто марширує в ньому: вбивці жінок, дітей і літніх людей; гвалтівники, злодії, мародери і військові злочинці. Це парад сорому країни, де 70% населення підтримує дії найбільшого терориста! Але ми всі знаємо і запам'ятаємо! Україна переможе! Росія залишиться ні з чим. Слава Україні!",- підписала ролик Єфросиніна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти