StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катерина Кухар прокоментувала чутки про розставання з Олександром Стояновим

6 листопада 2023, 15:07
Свої емоції балерина висловила в танці. Щоправда на цей раз Кухар відмовилася від балетних па.
Катерина Кухар
Катерина Кухар прокоментувала зміни в особистому житті / колаж: Главред, фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Українська прима-балерина, Народна артистка України та викладач Катерина Кухар в кінці жовтня заінтригувала шанувальників анонсом великих змін в її особистому житті. Її чоловік та багаторічний партнер по танцях Олександр Стоянов висловів дружини не коментував.

Втім, фанатам цього і не треба було, щоб зробити висновок, що у відносинах Кухар і Стоянова щось пішло не так. Раніше пара невтомно демонструвала свої почуття на публіці, тепер же їх не побачиш разом навіть в соцмережах, і тримаються вони підкреслено холодно по відношенню один до одного.

Втім ніяких офіційних заяв артисти балету не роблять. А на своїй сторінці в Instagram Катерина Кухар і зовсім залишила натяк на те, що чутки про її розставання зі Стояновим перебільшені та не відповідають дійсності.

відео дня

Балерина показала ролик, на якому танцює під пісню української співачки Klavdia Petrivna. "Друзі, отримую від вас безліч схвильованих повідомлень… Не хвилюйтесь! Краще подаруйте усмішку новому дню життя та слухайте сучасну якісну українську музику", - пише артистка.

Втім, як і будь-який натяк, відео Кухар можна трактувати двояко.

Дивіться відео з танцем Катерини Кухар:

Раніше Дженніфер Лопес розкрила секрет свого шлюбу з Беном Аффлеком, який триває вже більше року. Це їх друга спроба узаконити стосунки - двадцять років тому вони розійшлися за день до весілля.

Також стало відомо, що зірка Гри престолів, британська акторка Софі Тернер через 2 місяці після розлучення завела роман з аристократом - пару заскочили за поцілунками в Парижі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти