StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мамо, не плач, я повернуся": Барських до сліз зворушив фанатів піснею-посланням у річницю війни

24 лютого 2023, 15:23
Макс Барських довів до сліз фанатів треком, в якій звернувся до матерів захисників України. І нагадав, що ті не віддадуть окупантам Батьківщину.
Панський
Макс Барських / колаж фото УНІАН

У річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну відомий український поп-співак Макс Барських презентував новий трек "Мамо, не плач" на своєму YouTube-каналі.

Його виконавець присвятив усім матерям, які чекають своїх синів додому з війни.

"Дякую вам, мої непохитні земляки. Ви є натхнення для мене в ці важкі, але історичні часи. Цю пісню я присвячую не кіборгам, не міфічним супергероям, а звичайним українським синам, дочкам, батькам і мамам. Тільки люди з крові та плоті можуть подолати зло, і це станеться. А поки співаємо душею!", – написав Барських.

Фоловери і шанувальники співака дуже високо оцінили трек.

"Макс, як завжди в саме серденько. Неймовірно прониклива пісня. Голос, слова, мелодія - чіпає до сліз", "Твоя музика надає силу вже рік, в ці важкі часи вона надихає і мотивує. Дякую за всі треки!", − написали вони.

'Мамо, не плач, я повернуся': Барських до сліз зворушив фанатів піснею-посланням у річницю війни
'Мамо, не плач, я повернуся': Барських до сліз зворушив фанатів піснею-посланням у річницю війни

Нагадаємо, раніше колега Макса Барських по сцені, співачка Оля Полякова говорила про те, що переконана, що росіяни не хочуть дізнаватися всю реальну і криваву правду про війну, яку розв'язав їх диктатор Путін в Україні, і тому вважають за краще слухати пропаганду, яку несуть з телеекрану Ольга Скабєєва і Володимир Соловйов.

"А так їм легко жувати цю жуйку. Вони жеруть, ті люди, те, що їм в голову вкладають Соловйов, Скабеева і інша абсолютна нечисть. До речі, цих людей чітко потрібно покарати. Вони-огидні співучасники злочину, їх потрібно судити, а краще розстріляти. Скабееву розстріляти! Соловйова розстріляти! Всіх до такої матері розстріляти!"- висловилася співачка.

До того Полякова дала благодійний концерт у Нью-Йорку. Захоплені глядачі підтримали артистку-вона настільки завела натовп, що люди були готові скандувати з нею що завгодно.

Наприклад, один з номерів Полякової відбувався на тлі напису "Stop Putin". У певний момент вона прокричала зі сцени: "Україна понад усе! Смерть ворогам! А Путін...". Глядачі негайно продовжили легендарну нецензурну українську кричалку на адресу російського диктатора.

Інші новини про Макса Барських:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти