StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Максим Галкін поскаржився на безгрошів'я - що думає Алла Пугачова

7 грудня 2023, 15:37
1887
Чоловік Примадонни зізнався, що став виразніше відчувати необхідність стримати свої апетити у всьому.
Максим Галкін, Алла Пугачова
Максим Галкін розповів про брак коштів та зміни в житті / колаж: Главред, фото : instagram.com/maxgalkinru

Російський комік Максим Галкін, визнаний іноземним агентом в країні-окупанті, після від'їзду з рф з сім'єю став улюбленою ціллю для пліток жовтої преси. В основному вони базуються на тому, що за кордоном артист не заробляє стільки грошей, скільки були готові платити за його жарти в країні на болотах.

І хоч з лютого 2022 року Галкін практично безвилазно перебуває на гастролях у всіх куточках земної кулі, зараз сім'я шоумена прийшла до того, що жити їм доведеться все ж скромніше, ніж вони звикли.

Про це розповів сам Максим під час одного зі своїх виступів. Він зізнався, що його з Примадонною і дітьми спосіб життя змінився. Пугачова назвала це "голож*пінгом".

"Звичайно, життя змінилося. Трохи гірше буде. Раніше ми в Ригу їздили в окремому вагоні. Це не так дорого, але нам завжди чіпляли окремий вагон. Зараз літаємо бізнес-класом європейськими авіакомпанії. Але в порівнянні з дубайськими авіалініями - це таке собі", - поскаржився Галкін зі сцени.

Дивіться фрагмент виступу Максима Галкіна:

Раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Пугачову з Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їх рішення покинути країну-окупанта.

Втім Примадонні вистачає мудрості і почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів в рф, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Інші новини про Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти