StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лідія Таран зізналася, чому присвятила себе у Франції

19 вересня 2024, 17:03
184
У 2022 їй, як і багатьом українцям, довелося будувати з нуля життя за кордоном.
Лідія Таран
Лідія Таран новини - Лідія Таран розповіла, чим займається у Франції / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidiyataran

Сьогодні популярна українська ведуча Лідія Таран святкує своє 47-річчя. За негласною традицією вона вирішила підбити підсумки минулого року.

Так, у своєму блозі в Instagram вона, серед іншого, розкрила, чим займається зараз у Франції, куди виїхала разом із дочкою на початку повномасштабної війни. Таран зазначила, що продовжила журналістську діяльність - "висвітлила незліченну кількість франко-українських подій" і "продовжує розбудовувати мости дружби між народами".

Також українська журналістка у Франції отримала диплом магістра - вона успішно захистила роботу на тему: "Деонтологія української журналістики та її стосунки з владою під час війни".

відео дня

При цьому Лідія Таран зазначила, що зупинятися на досягнутому не збирається. Лише сподівається, що до 50-річного ювілею набуде ще більше мудрості та розуміння життєвих цілей.

Хто така Лідія Таран?

Лідія Таран - українська телеведуча. Володарка премій "Телезірка" і "Телетріумф". З 2009 року - ведуча телеканалу 1+1 ("Я люблю Україну", "Сніданок з 1+1", "ТСН") і 2+2 ("ПроФутбол"). Після виїзду за кордон у лютому 2022 року - кореспондентка каналу 1+1 у Франції.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка "Кіборгів", 48-річний актор В'ячеслав Довженко, вперше підтвердив новий роман і показав молоду обраницю на милих спільних фото.

Також Наталя Могилевська озвучила прості слова, які доводять її старшу доньку до сліз. 13-річна Мішель не може стримати емоції, а її зіркова мама навіть не думає зупинятися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти