StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Наталія Могилевська озвучила прості слова, які доводять її старшу доньку до сліз

18 вересня 2024, 20:18
484
Проте Могилевська не зупиняється, і говорить ці фрази знову і знову.
Наталя Могилевська з дітьми
Наталія Могилевська розповіла, чим доводить до сліз старшу доньку / колаж: Главред, фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

На початку повномасштабної війни українська співачка і музичний продюсер Наталія Могилевська удочерила двох дівчаток - сестер Мішель і Софію. І для артистки, і для її дітей побудова сім'ї виявилася важкою працею.

Утім Могилевська невпинно наголошує в інтерв'ю - материнство приносить їй велике задоволення. Її головні принципи у вихованні - любов і розуміння, адже багато простих радощів дівчаткам були дійсно недоступні.

Так співачка нещодавно зазначила в ефірі телеканалу "Київ24", що замість лайки за проступок говорить їм: "От я не розумію, як ти, моя така прекрасна дівчинка, зробила таку фігню". Однак навіть ніжності прийомної мами часом доводять дітей до сліз.

відео дня

Наталія зізналася, що старша донька, 13-річна Мішель, досі ридає захлинаючись, якщо чує від мами, як сильно та її любить. Але Могилевська не зупиняється, і всіляко транслює свою любов дочкам.

"Ви б чули, як вона плакала. І я безкінечно раз на місяць повторюю їй. І вона завжди дуже сильно плаче, тому що нікому з нас цього не казали. Я хочу, щоб мої діти знали – їм достатньо просто бути. Я завжди їх буду любити", - каже Наталія Могилевська.

Хто така Наталія Могилевська?

Наталія Олексіївна Могилевська - українська співачка, авторка, виконавиця, композиторка, акторка і телеведуча, продюсерка. Народна артистка України (2004).

Наталія Могилевська інфографіка
Хто така Наталія Могилевська / Інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Микита Ломакін розповів, як Тіна Кароль обізвала його на "Голосі країни" - тепер уже популярний співак зізнався, що його наставниця на проєкті лише одного разу не стримала емоції.

Також український боксер і чемпіон світу Олександр Усик уперше прокоментував своє затримання в Кракові та зазначив, що його звільнення перебувало під особистим контролем президента України.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти