StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Лев на джипі" Андрій Лузан показав перші фото у військовій формі

28 липня 2024, 13:02
307
Популярний комік уже розпочав військову підготовку.
Андрей Лузан
Андрій Лузан новини - Андрій Лузан на БЗВП показав себе в "пікселі" / колаж: Главред, фото: t.me/luzannn_a, instagram.com/luzannnn

Український комік і співзасновник гумористичного шоу "Леви на джипі" Андрій Лузан на початку липня повідомив про своє бажання поповнити лави ЗСУ. Уже 25 липня артист вирушив на проходження базової загальної військової підготовки. Він служитиме в Силах безпілотних систем (СБС).

Першими кроками у своїй військовій кар'єрі Лузан уже поділився в особистому каналі в Telegram. Він похвалився, що йому вже вдалося стати легендою свого відділення - під час тесту на фізичну підготовку за півтори хвилини він зробив 107 вправ (віджимання, присідання тощо), за умови, що на "відмінно" досить 70.

Комік пообіцяв за можливості ділитися з підписниками подробицями проходження підготовки. Наприклад, йому вже показали, як збирати і розбирати зброю, та видали військову форму.

відео дня

Перші фото в пікселі Андрій Лузан також уже показав на каналі. Фанати відзначають, що такий костюм гумористу дуже личить, і бажають успішної військової служби.

Андрей Лузан
Андрій Лузан новини - Андрій Лузан на БЗВП показав себе в "пікселі" / колаж: Главред, фото: t.me/luzannn_a

Хто такий Андрій Лузан?

Андрій Лузан - український комік, актор і ведучий. Учасник гумористичного шоу "Ліга Сміху" та співзасновник проєкту "Леви на джипі". Активно займається волонтерством на користь ЗСУ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна зізналася в тотальній залежності, яка мала величезний вплив на її життя довгі роки.

Також зірка Танців з зірками Ілона Гвоздьова поскаржилася на проблеми зі здоров'ям - імунна система танцівниці "посипалася" після того, як вона перенесла серйозну хворобу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти